Publikujesz jako gość.
Jeśli masz konto, Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.
Uwaga: Twój wpis będzie wymagał zatwierdzenia moderatora, zanim będzie widoczny.
Ty pomyslałaś,że będzie strzelał wszami (ahahahah😂😂😂),a ja od razu, że się przeczesze i położył grzebyk przy talerzyku, a ten grzebyk będzie taki nieumyty nigdy.
Ahahaha przegapiłam ten wpis😂😂😂😂 oesu jak się usmiałam😄 to ja będę nosić czepek przy Jacentym😉 ...poza tym ja też jestem przeciwna czesaniu, a już tym bardziej plastkowym grzebieniem, bo puszy włosy. Plastkowy grzebień tylko przed myciem włosów i przy rozprowadzaniu odżywki!!! Oto moje postulaty. No i czepki przy Jacentym, który strzela wszami ahahahah (przepraszam, ale to Pieprz😂😂😂😂).
Skoro tak przepuszczałaś to mogłaś mi chociaż przypomnieć 😜
Nie jest ważniejsza, bo gdyby tak było to bym wszystkim zdradził mój przepis, a tak szepne Ci na ucho i tylko Ty będziesz wiedziała 😉
No ej, wcale nie ujdzie, ja nie chcę być jego sparingpartnerem, mnie to meczyło, ja się cieszę, że jesteśmy pogodzeni. I tak zdecydowałam pozostanie. Udanego dnia Wszystkim❤️
Biję brawo, bo umie cisnąć dziewczyna. A nie muszę się z tym kryć przed tobą, bo przecież wiem, że lubisz ten sport zwany przepisywaniem 😉 Na pewno ci tego brakowało i się cieszysz, że masz sparingpartnera. Co prawda baba, ale teraz jest równouprawnienie więc jakoś ujdzie 😄
To nie był blef do byle celowe sprawienie wrażenia,że między nami coś jest i im bardziej mnie to złościło tym Ciebie bardziej cieszyło. A potem nagle z rozpaczy mi się podobało jak się czepiałam Ciebie, a wtedy nagle Tobie przestało i było Ci przykro jak mi wczesniej🤷🏻♀️
Po odjęciu 25 nadal nie, ale co to ma za znaczenie ten wiek, o który się tak złościsz ciągle, ja go wskazałam tylko że względu na fakt, że inne pokolenia mają inne wychowanie i to może być przyczyną nieporozumień i tyle.
A weeeź, Panna znalazła sobie sprytnie powód bo pohejtować sobie chciała lub być może i gdzieś odcisnąlem jej w sieci na odcisk i taką zemstę opracowała.
Tam powyżej też taka,, delikatna" 😁 że po metryce ciśnie komuś, a ty jeszcze brawo bijesz. 👏
Tyle lat żartowaliśmy z wysyłania nudesów w przyzwoitym gronie, że mnie kompletnie nie bulwersuje takie info. Biorę za kolejny żart. Ale niewtajemniczeni mogą być zbulwersowani więc trzeba z tym ostrożnie.
Ale nowe czasy zobowiązują pokolenie z do ogarniania technologii internetowej w zakresie aktywności na forum, i powszechna powinna być wiedza że niezalogowany użytkownik nie może wysyłać żadnych plików do zalogowanego użytkownika. Nawet Ty! 🤣 nie dałaś się nabrać na mój blef. Blef mający na celu kręcenie makaronu na forum z cyklu pitu pitu kilo kitu.