Publikujesz jako gość.
Jeśli masz konto, Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.
Uwaga: Twój wpis będzie wymagał zatwierdzenia moderatora, zanim będzie widoczny.
Eeeetam. Bez przesady. Normalna wioska, tylko tramwaje jeżdżą.
Mogę Cię ewentualnie wspierać mentalnie. Ja jestem przy pierwszym punkcie mojego wielkiego planum. Na razie nie jem słodkiego. Jednocześnie nastrajam się i przekonuję, że należy włączyć ruch. Muszę też ustalić, które partie chcę wyprofilować w pierwszej kolejności. 🤭 Rozważam, ale na razie tylko tyle, bieganie. Mam już buty i coś na górę oraz dół.
Gumka w pasie to bardzo dobry pomysł. 👍 Jesteś przezorna. 😁
Uuuu pani, zapomniałam że nie należy przykładać do ciebie warunków prowincji.
O której godzinie jutro trenujemy w mentalnym połączeniu? Dzisiaj pierwszy raz od kilku miesięcy odważyłam się zrobić trening. Teraz czekam czy mi kolano spuchnie. Jako że spodziewam się dalszych boleści i dobrego apetytu, zamówiona sukienka ma gumkę w pasie 😁
Skoro tak czujesz, nie wypada Cię na siłę zatrzymywać... Ale dla nas to strata, miło piszesz i mam nadzieję, że odpoczniesz raz - dwa i znów Cię zobaczymy 🙂
A to nigdy nic nie wiadomo. Póki nie spróbujesz, nie będziesz wiedziała.
Ja zawsze myślałam, że kręgle to dziwaczna rozrywka z amerykańskich filmów. A tymczasem okazało się, że to całkiem emocjonująca sprawa. 🙂
Co się dzieje?
Ja byłam u kuzynki i przyjęłam 3 dawki ciasta. I całe szczęście, bo bez takiej dawki cukru trudno byłoby słuchać jej i mojego męża opowieści (mają wspólnych znajomych). Skala kurestwa jaką mamy w Polsce kieruje nas niechybnie ku zapaści społeczeństwa. Jest tyle zdrad i rozwodów, dzieci z rozbitych lub niepewnych związków, że łeb trzeszczy.