BrakLoginu 7 495 Napisano 15 Października 2021 4 godziny temu, aliada napisał: konował To chyba był ostatni wyraz? Zresztą... Wałkonie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 15 Października 2021 3 minuty temu, BrakLoginu napisał: Dokładnie. Ja jak już coś chce "wstawić" to najpierw sprawdzam, czy da się na to jakoś odpowiedzieć. Ja tak samo. Niepokalanek. 2 Jester i BrakLoginu zareagowały na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrakLoginu 7 495 Napisano 15 Października 2021 Nektar Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 15 Października 2021 Tarpan. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrakLoginu 7 495 Napisano 15 Października 2021 Panama Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 15 Października 2021 Amarantus. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jester 64 Napisano 15 Października 2021 Tusza. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 15 Października 2021 Szarpak. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jester 64 Napisano 15 Października 2021 1 minutę temu, Błękitna napisał: Szarpak. Pakt. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 15 Października 2021 Aktindia. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorka84 451 Napisano 15 Października 2021 (edytowany) Diablo Edytowano 15 Października 2021 przez dorka84 1 Jester zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jester 64 Napisano 15 Października 2021 4 godziny temu, Frau napisał: Nie. Bo nie wykorzystaliśmy miliarda innych słów ? Przecież to było takie od czapy. To moja wina, że tu jest ruch? Miło mi i tyle. Zagadki swoje dla Was wstawiłam. Tylko @Błękitna została na placu boju. Teraz Wasza kolej. Ile można pisać o papeterii... ? Off top: mogę Wam podrzucić pomysł na zabawę, w którą grałem z Tatą. Chodzi o ułożenie możliwie dużej ilości wyrazów z innego, dłuższego wyrazu. Proponowałbym kopiować odpowiedź poprzednika, by nie było zamieszania. Np. Paktofonika - kot, fonia itd. Jeśli Wam się spodoba, możecie założyć nowy temat. ✋ Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jester 64 Napisano 15 Października 2021 (edytowany) 3 minuty temu, dorka84 napisał: Diagnostyka Sprawdź proszę, czy zestawienie trzech ostatnich podanych przez Ciebie liter pozwala na ułożenie czegoś. W języku polskim nie ma normalnych wyrazów zaczynających się na „yka”. Chodzi o to, by wymyśleć słowo, z którego da się coś ułożyć, nie wstawić cokolwiek. A wystarczyło napisać „diagnosta”. Edytowano 15 Października 2021 przez Jester Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorka84 451 Napisano 15 Października 2021 Przed chwilą, Jester napisał: Sprawdź proszę, czy zestawienie trzech ostatnich podanych przez Ciebie liter pozwala na ułożenie czegoś. W języku polskim nie ma normalnych wyrazów zaczynających się na „yka”. Chodzi o to, by wymyśleć słowo, z którego da się coś ułożyć, nie wstawić cokolwiek. Już zmieniłam, moja wina 1 Jester zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprzna 5 427 Napisano 15 Października 2021 3 minuty temu, Jester napisał: Jeśli Wam się spodoba, możecie założyć nowy temat. ✋ A dlaczego Ty nie założysz? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jester 64 Napisano 15 Października 2021 Przed chwilą, Pieprzna napisał: A dlaczego Ty nie założysz? Bo jeśli nie będzie chętnych, to nie ma sensu kupować kredensu. ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprzna 5 427 Napisano 15 Października 2021 Przed chwilą, Jester napisał: Bo jeśli nie będzie chętnych, to nie ma sensu kupować kredensu. ? Puste tematy to chleb powszedni na forach ? Zakładaj ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrakLoginu 7 495 Napisano 15 Października 2021 3 minuty temu, Jester napisał: Bo jeśli nie będzie chętnych, to nie ma sensu kupować kredensu. ? Załóż kolego. Dołożę swoją cegiełkę 9 minut temu, dorka84 napisał: Diablo Blon (gra) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 15 Października 2021 Lonicera. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprzna 5 427 Napisano 15 Października 2021 Erato Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 15 Października 2021 Atomista. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrakLoginu 7 495 Napisano 15 Października 2021 Statystka Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wikusia 121 Napisano 16 Października 2021 Tkactwo Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bulgarius 55 Napisano 16 Października 2021 Tworzenie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dana 60 Napisano 16 Października 2021 Niezbadana Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach