Skocz do zawartości


Tablica liderów


Popularna zawartość

Pokazuje zawartość z najwyższą reputacją 20.04.2020 we wszystkich miejscach

  1. 1 punkt
    A Ty z Dionizego ogródka za mało pokrzyw się najadłeś, że język masz niewyparzony. Już wiem, on przerabia je i robi zacier, a dla Ciebie brakło.? Miłego dnia.
  2. 1 punkt
  3. 1 punkt
    No mi ze skrzyneczki podebrałeś Wiem że to Ty, maseczka na twarzy wcale mnie nie zmyliła
  4. 1 punkt
    Masz rację. Po co? Żeby fanatykom pisowskim pokazać jak robią zgodnie z Konstytucją, by burzyć i rozdzierać naród, by nie wypaść z transu kłamstwa.
  5. 1 punkt
    Nie Ja robię to tak jak mam czas wrzucam do sporego gara jakieś mieso najlepiej z duża ilością kości lub nawet same kości np wołowe do tego sporo jarzyn szczególnie marchew ale też i seler i pietruchę no i wszystkie przyprawy. W moim przypadku to tymianek, rozmaryn, liść laurowy, pieprz ziarnisty zgnieciony a młodzież Jeśli jest wołowina to też kilka ziaren jałowca ale tylko tak śladowo No i trochę soli. Po dojściu do wrzenia zmniejszam płomień tak by tylko od czasu do czasu bąbelki poszły Nie możne sie gotować bo straci klarowność. Trzeba też zbierać burzowiny Ja zbieram też i tłuszcz na wierzchu. Po kilku godzinach udaje sie to zredukować o jakieś 70-80% wtedy po odcedzeniu i wystudzeniu wlewam do plastykowych pojemniczków i do zamrażarki. To jest doskonała baza do wszystkich zup i nie tylko. Podobnie robię z sokiem pozostałym po pieczeniu mięs czy kurczaka. Ten wlewam do foremek od lodu drinkowego i mrożę. Potem do jakiś sosików na szybko jak znalazł
  6. 1 punkt
    Wielkopolska nam nie straszna. Mamy tam znajomych i rodzinę. Są super
Tablica liderów jest ustawiona na Warszawa/GMT+01:00

Chat Nastroik

Chat Nastroik

Proszę wpisać nazwę wyświetlaną

×
×
  • Utwórz nowe...