Skocz do zawartości

Frau

3 ostatnie litery.

Polecane posty

Frau
1 minutę temu, Bledny napisał:

Niagara

Yyyyyy ? 

Aranzacja

Znowu cja ? Wymyśl @Bledny coś innego. Co ja z taką końcówką zrobię? 

Ani ją gdzie włożyć. Ani z tego co ułożyć ?

Frau
1 minutę temu, Bledny napisał:

Cjan cjan chosjan duła  ( to z pana Kleksa jest ? )

Czyli układam słowo do:

Duła.

Ułan.

Dana

Menel

Dana

Sonda

Dana
9 minut temu, Pieprzna napisał:

pull pants down GIF by America's Funniest Home Videos

Dobre

Dana

Tkanka

Dołącz do rozmowy

Publikujesz jako gość. Jeśli masz konto, Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.
Uwaga: Twój wpis będzie wymagał zatwierdzenia moderatora, zanim będzie widoczny.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      925
    • Najwięcej dostępnych
      13 845

Ivannoh
    Najnowszy użytkownik
    Ivannoh

• Pinkypony
    • Nafto Chłopiec
      Zazwyczaj biegam na zewnątrz, ale chciałem zrobić trening siłowy nóg więc trening + bieżnia wleciało.  Póki co w 8 dni 40 km, także powoli do przodu 😎
    • Pinkypony
    • Pinkypony
    • la primavera
      W tych wszystkich nieprawdopodobnościach w ,,Zjawie"dla mnie najbardziej zapamietana jest ta scena, gdy di Caprio chowa się w rzece i potem wychodzi cały mokry . Jest zima.  Rozpala  nie wiadomo czym ognisko i już za chwilę jest suchy.  Ale film mega. A Tom Hardy🙂...naprawdę on się może nie podobać? 
    • la primavera
      ,,Moje życie beze mnie" Film opowiada o Ann- 23 letniej kobiecie, która ma fajnego męża, dwoje  cudownych dzieci, byle jaką pracę, byle jakie mieszkanie, nieszczęśliwą matkę i ojca w więzieniu. Ale nie narzeka, wydaje się być szczęśliwa mimo trudnych warunków życiowych.  Pewnego dnia dowiaduje  się, że ma agresywnego raka który daje je 2-3 miesiące zycia. Nie dzieli się z nikim tą informacją. Tworzy liste rzeczy, które chce przed śmiercią zrobić  i zaczyna ją realizować.    Obejrzalam ze względu na Marka Ruffalo, który gra tam mężczyznę  z ktorym Ann nawiązuje romans,  bo jednym z punktów  na jej liście jest dowiedzieć  się, jak to jest kochać się z innym mężczyzną. Film z gatunku ładnych, takich wygładzonych,  nie trzeba tu będzie płakać ale wyruszyć  można się jak najbardziej. Nie będziemy oglądać walki z chorobą,  rozpaczy, dostaniemy pogodzenie się z losem, układanie życia  tym, którzy na tym świecie zostaną. To wszystko jest trochę nieprawdopodobne ale to przecież tylko film,  całkiem ok.  
    • Vitalinka
    • Vitalinka
    • Vitalinka
    • Vitalinka
      Skrucha to nie efekt uboczny, tylko uleczenie😉 (szczególnie jeżeli chodzi o seryjnego zabójcę). Mnie się odechciało oglądać po samym trailerze😄😉 Dobrze napisałaś🙂 A w serialach czesto jest tak : że biorą dobrego reżysera, by zarobić kasę, a potem chcą ją dalej zarabiać, reżyser chce zakończyć (bo jest dobry i wie, że potem ciągnąć wątki to będzie kicha i nie chce tego własnym nazwiskiem firmować) no to biorą takiego, który się zgadza kontynuować i wtedy to niby ten sam serial, ale już nie ten sam. Nie wiem jak było tutaj, ale może podobnie🙂
    • Pieprzna
      Bieżnia? Czyli masz już konkretny plan treningowy niezależny od pogody.
    • Vitalinka
      ciche dni to jest gorsze niż kłótnia. Pogódź się jeszcze dziś, nie powinno się iść spać pokłóconym. Po prostu przeproś 😄
    • Nafto Chłopiec
      Wczoraj mnie strasznie pogoniło jak biegałem na bieżni 😂 strułem się w weekend jedząc chinola na ostro i do tej pory mnie kręci co chwila 😅 Tak, dalej nie chce mi się gotować 😎
    • Pieprzna
      A żołądek ci się za bardzo nie wytrząsa? Jesz nadal pudełka?
    • Nafto Chłopiec
      Ja się za bieganie wziąłem. Od lipca zaliczyłem trzy biegi uliczne i zapisałem na marzec na kolejny, półmaraton tym razem 😅
    • Nafto Chłopiec
      Ta, nosi, nie rozstaje się z nim. Obecnie mamy ciche dni 😴😴😴
    • Vitalinka
      Jestem kobietą wielkich (niepotrzebnych) wątpliwości😉
    • Vitalinka
      😄   😆    Aco czasem bywa szalony (już zdążyłam zauważyć).
    • KapitanJackSparrow
      Tak ogólnie nędza 😁 ale kilka wątków pobocznych ciekawe np zaloty sąsiadki do emerytowanego policjanta w 1 części 😀
    • zielona_mara
      No tak : ) być może napisałam tak bo ten film nie jest oparty na faktach, nie jest też poważnym kryminałem... 
    • zielona_mara
      Wstał : ) eksperymentalna metoda zadziałała... ale efektem ubocznym była skrucha, przyznał się do wszystkiego... 
    • KapitanJackSparrow
      W sumie miałaś rację z tym nazewnictwem złoczyńca.( Czyniący zło) Choć dla mnie to akurat słowo w odniesieniu do tego psychopaty brzmi jakoś tak nieadekwatnie do czynienia. 👋
    • Gość w kość
      kobieto małej wiary🙄
    • KapitanJackSparrow
      A on ostatecznie wstał i chodził czy też na salę sądową wjechali z łóżkiem? 😁
    • zielona_mara
      Tak, chodziło o seryjnego mordercę : ) Pielęgniarka zginęła skoczyła z dachu szpitala... To nie jedyna osoba nad którą przejął władzę.  Nie mam aż tak dobrej pamięci do imion i nazwisk... chodziło oczywiście o tę lesbijkę którą o mały włos, a by zabił zemściła się na nim pod koniec sezonu na sali sądowej... wydrukowała pistolet na drukarce 3d i nim strzeliła mu prosto w twarz tuż po swoich zeznaniach... W 3 sezonie morderca pojawia się już tylko jako jej zwidy.     

Chat Nastroik

Chat Nastroik

Proszę wpisać nazwę wyświetlaną

• Utwórz nowe...