BrakLoginu 7 380 Napisano 17 Sierpnia 2021 Tkactwo Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kukułka Napisano 17 Sierpnia 2021 twory (wyobraźni) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrakLoginu 7 380 Napisano 17 Sierpnia 2021 Oryginalnie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dana 60 Napisano 17 Sierpnia 2021 Niemożliwa Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bledny 2 392 Napisano 17 Sierpnia 2021 I walizka Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kukułka Napisano 17 Sierpnia 2021 z kapturem ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KapitanJackSparrow 3 551 Napisano 17 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, kukułka napisał: z kapturem ? Remont Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KapitanJackSparrow 3 551 Napisano 17 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, Bledny napisał: I walizka Ty żyjesz? ? Dlaczego nie odbierasz jak dzwonię,? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżulia 489 Napisano 17 Sierpnia 2021 Przed chwilą, KapitanJackSparrow napisał: Remont Ontologia Nie dzwoń do Bł. zębami, bo nie słychać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KapitanJackSparrow 3 551 Napisano 17 Sierpnia 2021 (edytowany) 5 minut temu, Dżulia napisał: Ontologia Nie dzwoń do Bł. zębami, bo nie słychać. Giaconda I tym miłym słowem kończymy zabawę bo nie ma chyba nda..hehehe Ps. Słychać słychać bo mu że smartfona dzwonię. ? Edytowano 17 Sierpnia 2021 przez KapitanJackSparrow Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżulia 489 Napisano 17 Sierpnia 2021 Przed chwilą, KapitanJackSparrow napisał: Giaconda I tym miłym słowem kończymy zabawę bo nie ma chyba nda..hehehe Ps. Słychać słychać bo mu że smartfona dzwonię. ? NDAR - sklep narzędziowy w W-wie tak się nazywa. Chyba wypada Ci kupić mu nowego, bo jakoś tak bezdźwiękowy.? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kukułka Napisano 17 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, KapitanJackSparrow napisał: Ty żyjesz? ? Dlaczego nie odbierasz jak dzwonię,? @KapitanJackSparrow to zadzwoń do mnie. Ja zawsze odbieram! ? DAROWIZNA Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dana 60 Napisano 17 Sierpnia 2021 Znaczenie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrakLoginu 7 380 Napisano 17 Sierpnia 2021 Niewiadoma Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kukułka Napisano 17 Sierpnia 2021 Oman Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KapitanJackSparrow 3 551 Napisano 17 Sierpnia 2021 (edytowany) 2 godziny temu, Dżulia napisał: NDAR - sklep narzędziowy w W-wie tak się nazywa. Chyba wypada Ci kupić mu nowego, bo jakoś tak bezdźwiękowy.? Ja mu kupić? Yyy ale ja nie chodzę do niego z kwiatkami...?? Omasta Edytowano 17 Sierpnia 2021 przez KapitanJackSparrow Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KapitanJackSparrow 3 551 Napisano 17 Sierpnia 2021 2 godziny temu, kukułka napisał: @KapitanJackSparrow to zadzwoń do mnie. Ja zawsze odbieram! ? DAROWIZNA Fiu fiu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dana 60 Napisano 17 Sierpnia 2021 Stanowisko Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kukułka Napisano 17 Sierpnia 2021 5 minut temu, KapitanJackSparrow napisał: Fiu fiu. hahaha... Nie fiu fiu, tylko jak coś jest dwa w jednym, to można dzwonić! A Ty się normalnie przestraszyłeś ? I to mi się podoba! SKOWRONEK Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KapitanJackSparrow 3 551 Napisano 17 Sierpnia 2021 54 minuty temu, kukułka napisał: hahaha... Nie fiu fiu, tylko jak coś jest dwa w jednym, to można dzwonić! A Ty się normalnie przestraszyłeś ? I to mi się podoba! SKOWRONEK Dwa w jednym! ? Fiu fiu Nekrolog Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kukułka Napisano 17 Sierpnia 2021 Logistyk Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrakLoginu 7 380 Napisano 17 Sierpnia 2021 Tykanie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kukułka Napisano 17 Sierpnia 2021 Niemoc Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrakLoginu 7 380 Napisano 17 Sierpnia 2021 Mocniejsza Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kukułka Napisano 17 Sierpnia 2021 szatan Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach