Publikujesz jako gość.
Jeśli masz konto, Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.
Uwaga: Twój wpis będzie wymagał zatwierdzenia moderatora, zanim będzie widoczny.
Słusznie, ja dziś nagotowałam dużo kompotu z malin, jeżyn, truskawek i rabarbaru. Zapowiadają upał przez cały tydzień a on świetnie gasi pragnienie.
Leniwej niedzieli ; )
Kefir to fermentowany napój mleczny, który powstaje w wyniku fermentacji mleka przez bakterie i drożdże zawarte w ziarnach kefirowych.
Lubię, to element mojej diety. Piję go do drugiego śniadania.
A Ty pijesz kefir?
Kto ci powiedział , że TVP należało do PiS -u ? Teraz dopiero opozycja ma swoje dwie stacje nadawcze w telewizji, gdzie mogą mówić prawdę o rządzących pajacach z Brukseli.
Ciekawe, jak te swoje wojny rozegra ten wysłannik Boga? Jesteś osobą wierzącą i pewnie słyszałaś, o pierdzieleniu jego vice, który wręcz... a nawet nie chce mi się cytować tego przygłupa, bo jak można kogoś wynosić ponad wszystko i jeszcze do tego używać imię Boga?
Trump to gwarant wojen i oby tylko jego ego szybko ucierpiało, bo nie wiem w jakim kierunku on zmierza.
Ja jak tam patrzę na te wszystkie zapędy Trumpa to już nawet bardziej się cieszę, że nasza prawica (nie cała) jest zadowolona z wyboru Nawrockiego. Jest jaki jest, ale jest mało groźny globalnie i mi to bardziej pasuje.
Ja mimo wszystko dalej będę marzył i widzę, że coś powoli się w narodzie zmienia. Oby szło ku lepszemu, ale obawiam się, że nadal PiS i PO będą walczyć, o swoje.
Trzeba edukować młodych, by szerzej spojrzeli na problemy kraju.