Publikujesz jako gość.
Jeśli masz konto, Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.
Uwaga: Twój wpis będzie wymagał zatwierdzenia moderatora, zanim będzie widoczny.
Nie mam gdzie tego ''doczepić'' więc zakładam nowy temat. Nie będę tu pisać o rzeczach tak oczywistych jak równowaga kwasowo zasadowa organizmu (od tego zaczyna się proces zdrowienia), ani o złotej czwórce(ADEK), większość z nas to przerobiła. Będę tu przedstawiać informacje i wiedzę którą nabywam czasem zupełnie przypadkowo. Dziś szukałam askorbinianu potasu i w wyszukiwarce pokazała się Astaksantyna. Warto przyjrzeć się z bliska szerokiemu spektrum jej dobroczynnego wpływu na ludzki organizm.
Wariacje na temat bigosu, mój musi mieć wyraźną nutę lasu, leśne grzyby ale wędzona śliwka niekoniecznie, pieprz ziołowy i ostra papryka i musi być kwaśny. Może gałązka rozmarynu? Eksperyment
Enneagramowa 1w2 to chyba adwokat myślę, ze te testy jesli są poprawnie rozwiązane mogą się pokrywać w jakimś stopniu... samo słowo rzecznik tu adwokat hmm : )
Swaty istniały od dawien dawna ten program można potraktować jako takie swatanie przed kamerami
A reszta ma możliwość wyboru i mimo to różnie wychodzi : ) tak
O! Znalazłam jeszcze na moim ulubionym kanale (poświęconym psychologii) no dobra...na jednym z kilku ulubionych😄 też o INFJ (to jest akurat kanał poświęcony emocjom, depresji, PTSD itp. ale przedstawiana jest ta nauka w łatwy i przystępny sposób, wspomagana fajną animacją, co też bardzo lubię takie połączenia🙂). Tu o INFJ:
Wariacje smakowe? Hmmm Bo też i każdy bigos w każdym domu inny, a jeśli pikantny to rozumiem ześ adekwatnie łognista 😅 ewentualnie wystąpiła pomyłka za sprawą edytora i zamiast wariacje miało być wariacie 😬
Hahaha nooooooo😉😄
Tak. O to, że dzieci nie rozumieją i widzą zabawę, rozrywkę wynikają z danego slowa. Oraz przekaz, że małżeństwo to coś banalnego, co można sobie zawrzeć z byle kim, a jak się nie podoba to odwołać. Uczy braku szacunku do danego słowa, honoru i odpowiedzialności.
No,ale wiesz o co chodzi🙂
Mam nadzieję, że tym razem będziesz szczera wobec reszty użytkowników. Warto pamiętać, że nikt nie broni Cię bezwarunkowo, a wymyślone historie – choć mogą wydawać się ciekawe – nie mają realnego znaczenia.
Osobiście czuję się już trochę zmęczony tą narracją i przyznam, że zrezygnowałem z pisania tutaj. Wiem, że nie jestem jedyny. Szkoda byłoby, gdyby forum się rozpadło – chyba że naprawdę nie zależy Ci na jego przyszłości.
Jesteś ciekawą osobą. Czasem bywasz ostra w słowach, ale mam wrażenie, że masz dobre intencje. Może warto czasem się zatrzymać i przemyśleć, jak Twoje słowa wpływają na innych.
W takim razie szkoda, że nie jestem facetem
Myslisz, że ten program ma aż tak duży wpływ na odbiorców? Wydaje mi się, że większość ludzi zasiadających przed tv zastanawia się na ile jest to głupota/lekkomyślność... desperacja, a na ile odwaga... może większość uczestników serio podchodzi do tego eksperymentu mając nadzieję, że to coś więcej niż tylko eksperyment... Tak wiem o co Ci chodzi. : )