Dana 60 Napisano 18 Marca 2022 Nieżyczliwie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubczyk 487 Napisano 18 Marca 2022 wietrzenie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dana 60 Napisano 18 Marca 2022 Niejasny Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubczyk 487 Napisano 18 Marca 2022 snycerstwo Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dana 60 Napisano 18 Marca 2022 Tworzenie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubczyk 487 Napisano 18 Marca 2022 niesamowite Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrakLoginu 7 378 Napisano 18 Marca 2022 1 godzinę temu, Lubczyk napisał: niesamowite Hmm tak usiadłem i pomyślałem, co tu wstawić? Nagle mnie olśniło (tak, szare komórki jeszcze się nie poddają). Item 1 Lubczyk zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PNINA 38 Napisano 18 Marca 2022 Temperatura Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrakLoginu 7 378 Napisano 18 Marca 2022 Urabianie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NITA 67 Napisano 18 Marca 2022 Niestety Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrakLoginu 7 378 Napisano 18 Marca 2022 Etycznie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gregor Napisano 19 Marca 2022 Niewiadoma Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubczyk 487 Napisano 19 Marca 2022 omamy Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bledny 2 392 Napisano 19 Marca 2022 1 godzinę temu, Lubczyk napisał: omamy A my lubimy lubczyk ? 1 Lubczyk zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubczyk 487 Napisano 19 Marca 2022 czykczuk ( streamer cokolwiek to znaczy ) 1 Bledny zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bledny 2 392 Napisano 19 Marca 2022 1 minutę temu, Lubczyk napisał: czykczuk ( streamer cokolwiek to znaczy ) Zukero ( fonetycznie się zgadza) ? 1 Lubczyk zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubczyk 487 Napisano 19 Marca 2022 erotoman Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bledny 2 392 Napisano 19 Marca 2022 13 minut temu, Lubczyk napisał: erotoman Manicure ? Haaaa szach mat ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubczyk 487 Napisano 19 Marca 2022 5 minut temu, Bledny napisał: Manicure ? Haaaa szach mat ? uremia (mocznica inaczej) ? 1 Bledny zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bledny 2 392 Napisano 19 Marca 2022 10 minut temu, Lubczyk napisał: uremia (mocznica inaczej) ? Byłem przekonany że nie ma nic na ure? Miał? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubczyk 487 Napisano 19 Marca 2022 4 minuty temu, Bledny napisał: Byłem przekonany że nie ma nic na ure? Droczysz się, a ja dzielnie walczę ? 5 minut temu, Bledny napisał: Miał? IAL ( Immediate Action Limit -próg natychmiastowego działania ) mam nadzieję, że zostanie mi zaliczone - 1 Bledny zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bledny 2 392 Napisano 19 Marca 2022 2 minuty temu, Lubczyk napisał: Droczysz się, a ja dzielnie walczę ? IAL ( Immediate Action Limit -próg natychmiastowego działania ) mam nadzieję, że zostanie mi zaliczone - Ja też mam nadzieję że zostanie mi zaliczone ? Ail kluzif ? 1 Lubczyk zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubczyk 487 Napisano 19 Marca 2022 5 minut temu, Bledny napisał: Ja też mam nadzieję że zostanie mi zaliczone ? Ail kluzif ? Uspokój się już ? Nie wiem skąd ten kluzif ale Masz....ziflow (producent oprogramowania) ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bledny 2 392 Napisano 19 Marca 2022 55 minut temu, Lubczyk napisał: Uspokój się już ? Nie wiem skąd ten kluzif ale Masz....ziflow (producent oprogramowania) ? Lowelas ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NITA 67 Napisano 19 Marca 2022 Laskowik (_ Zenon ) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach