ZimnaZośka 49 Napisano 4 Lutego 2022 2 minuty temu, FAMME napisał: Wypiję i zimną ? A to spoko Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KapitanJackSparrow 3 544 Napisano 4 Lutego 2022 (edytowany) 2 minuty temu, FAMME napisał: Ostatnie słowo było NAPISZ ? Nie wiem No napisz jakie było? Edytowano 4 Lutego 2022 przez KapitanJackSparrow Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 4 Lutego 2022 3 minuty temu, KapitanJackSparrow napisał: Nie wiem No napisz jakie było? Musiał bym cofnąć się do poprzedniej strony, a to za dużo roboty jak dla mnie ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 4 Lutego 2022 4 minuty temu, ZimnaZośka napisał: A to spoko Jeszcze jakieś ciacho by się przydało ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KapitanJackSparrow 3 544 Napisano 4 Lutego 2022 1 minutę temu, FAMME napisał: Musiał bym cofnąć się do poprzedniej strony, a to za dużo roboty jak dla mnie ? Przecież to wystarczy kiwnąć palcem ?? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZimnaZośka 49 Napisano 4 Lutego 2022 1 minutę temu, FAMME napisał: Jeszcze jakieś ciacho by się przydało ? Ty to wszystko tak przed snem? ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZimnaZośka 49 Napisano 4 Lutego 2022 1 minutę temu, KapitanJackSparrow napisał: Przecież to wystarczy kiwnąć palcem ?? Nie przejmuj się - "głaz" był w porządku Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 4 Lutego 2022 2 minuty temu, KapitanJackSparrow napisał: Przecież to wystarczy kiwnąć palcem ?? A myślisz że mi się chce? ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KapitanJackSparrow 3 544 Napisano 4 Lutego 2022 1 minutę temu, ZimnaZośka napisał: Nie przejmuj się - "głaz" był w porządku Dku a2( klamra pokrywy) ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 4 Lutego 2022 3 minuty temu, ZimnaZośka napisał: Ty to wszystko tak przed snem? ? Najwyżej jeszcze nie pójdę spać ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KapitanJackSparrow 3 544 Napisano 4 Lutego 2022 Przed chwilą, FAMME napisał: A myślisz że mi się chce? ? Patrzcie go nawet palcem nie kiwnie. Sprawdźmy Hej dziewczyny niech no która się wypnie? 1 FAMME zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZimnaZośka 49 Napisano 4 Lutego 2022 3 minuty temu, KapitanJackSparrow napisał: Dku a2( klamra pokrywy) ? Kuala Lumpur Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 4 Lutego 2022 3 minuty temu, KapitanJackSparrow napisał: Patrzcie go nawet palcem nie kiwnie. Sprawdźmy Hej dziewczyny niech no która się wypnie? Zaraz tu się zrobi tłum dziewczyn ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 4 Lutego 2022 Alarm Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZimnaZośka 49 Napisano 4 Lutego 2022 3 minuty temu, FAMME napisał: Najwyżej jeszcze nie pójdę spać ? Jasne Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KapitanJackSparrow 3 544 Napisano 4 Lutego 2022 1 minutę temu, ZimnaZośka napisał: Jasne Zimna Zośko nie bądź taka zimna i wypnij się na Fema. Zobaczymy czy palec mu drgnie. ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZimnaZośka 49 Napisano 4 Lutego 2022 2 minuty temu, KapitanJackSparrow napisał: Zimna Zośko nie bądź taka zimna i wypnij się na Fema. Zobaczymy czy palec mu drgnie. ? Ja jestem tą od kawy Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gregor Napisano 4 Lutego 2022 7 minut temu, FAMME napisał: Alarm Armagedon Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aco 2 983 Napisano 4 Lutego 2022 Donosiciel Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZimnaZośka 49 Napisano 4 Lutego 2022 Cielak Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 4 Lutego 2022 10 minut temu, ZimnaZośka napisał: Cielak Znów błąd ? Do poprawki ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZimnaZośka 49 Napisano 4 Lutego 2022 3 minuty temu, FAMME napisał: Znów błąd ? Do poprawki ? Znasz wyraz zaczynający się na "iel-" ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 4 Lutego 2022 43 minuty temu, ZimnaZośka napisał: Znasz wyraz zaczynający się na "iel-" ? Ielts ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NITA 67 Napisano 4 Lutego 2022 6 minut temu, FAMME napisał: Ielts ? eL Te eS Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NITA 67 Napisano 4 Lutego 2022 (Producent samochodów ) Tesla Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach