Błękitna 263 Napisano 16 Stycznia 2022 22 minuty temu, FAMME napisał: Nikczemnik. Można normalny wyraz podać, można ? Nikogo. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gregor Napisano 16 Stycznia 2022 Ogołocenie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 16 Stycznia 2022 7 minut temu, Błękitna napisał: Ty łobuzie ? Pamiętaj że łobuz kocha najbardziej ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 16 Stycznia 2022 2 minuty temu, Gregor napisał: Ogołocenie Niewiarygodnych. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 16 Stycznia 2022 Przed chwilą, FAMME napisał: Pamiętaj że łobuz kocha najbardziej ? Też tak słyszałam ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 16 Stycznia 2022 Przed chwilą, Błękitna napisał: Też tak słyszałam ? I co? Pewnie nie trafiłaś na pożądanego łobuza ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 16 Stycznia 2022 Przed chwilą, FAMME napisał: I co? Pewnie nie trafiłaś na pożądanego łobuza ? No nie ☹️ Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gregor Napisano 16 Stycznia 2022 3 minuty temu, FAMME napisał: Niewiarygodnych. Nie wiem dlaczego tak ciągle utrudniasz grę... YchA - Białko UPF0162 YchA Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 16 Stycznia 2022 2 minuty temu, Błękitna napisał: No nie ☹️ Spokojnie, nie masz czego się smucić, na pewno jakiś łobuz pisany jest Tobie ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 16 Stycznia 2022 Charczo. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 16 Stycznia 2022 Przed chwilą, FAMME napisał: Spokojnie, nie masz czego się smucić, na pewno jakiś łobuz pisany jest Tobie ? Tak mówisz? ? Czyli muszę cierpliwie czekać ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 16 Stycznia 2022 Czosnek. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 16 Stycznia 2022 Nekrolog. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gregor Napisano 16 Stycznia 2022 Nektar Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 16 Stycznia 2022 Przed chwilą, Błękitna napisał: Tak mówisz? ? Czyli muszę cierpliwie czekać ? Nie wiem, nie znam się, nie jestem dobry w tych sprawach. Podobnież cierpliwość popłaca ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 16 Stycznia 2022 Tartak. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gregor Napisano 16 Stycznia 2022 1 minutę temu, Błękitna napisał: Nekrolog. Logistyk Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 16 Stycznia 2022 7 minut temu, FAMME napisał: Nie wiem, nie znam się, nie jestem dobry w tych sprawach. Podobnież cierpliwość popłaca ? To także już gdzieś słyszałam ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 16 Stycznia 2022 Ode mnie? ? Chyba nie. Na pewno coś jest czego nie słyszałaś, albo daaawno nie słyszałaś ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 16 Stycznia 2022 6 minut temu, FAMME napisał: Ode mnie? ? Chyba nie. Na pewno coś jest czego nie słyszałaś, albo daaawno nie słyszałaś ? A nie, nie od Ciebie. Och, jest na pewno mnóstwo rzeczy, o których nie słyszałam. Lub dawno nie słyszałam ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 16 Stycznia 2022 1 minutę temu, Błękitna napisał: A nie, nie od Ciebie. Och, jest na pewno mnóstwo rzeczy, o których nie słyszałam. Lub dawno nie słyszałam ? Jeśli tylko byś chciała, to zawsze możesz usłyszeć coś miłego, nowego....? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 16 Stycznia 2022 Przed chwilą, FAMME napisał: Jeśli tylko byś chciała, to zawsze możesz usłyszeć coś miłego, nowego....? No kusisz. I ciekawość mnie trochę zżera cóż takiego nowego mógłbyś mi powiedzieć ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 16 Stycznia 2022 Przed chwilą, Błękitna napisał: No kusisz. I ciekawość mnie trochę zżera cóż takiego nowego mógłbyś mi powiedzieć ? Jest tyle różnych tematów o czym można rozmawiać, dyskutować godzinami i przy tym śmiać się do łez. Można też szeptać do ucha ......? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 16 Stycznia 2022 3 minuty temu, FAMME napisał: Jest tyle różnych tematów o czym można rozmawiać, dyskutować godzinami i przy tym śmiać się do łez. Można też szeptać do ucha ......? Lubię bardzo dyskutować. Rozmawiać. A śmiech.. Tęsknię bardzo za nim. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 16 Stycznia 2022 1 minutę temu, Błękitna napisał: Lubię bardzo dyskutować. Rozmawiać. A śmiech.. Tęsknię bardzo za nim. Trochę to smutne że uśmiech nie gości na Twojej twarzy, ale to wszystko można zmienić, wystarczy chcieć ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach