Skocz do zawartości

Frau

3 ostatnie litery.

Polecane posty

Dana

Bledny sory za moje niedopatrzenie słowne. Samochodem zawsze można dojechać na terapie a po drodze i seks może się przydarzyć. 

Tkanie

Dana

Enigma 

Dana

Inaczej

Dana

Tobie również wszystkiego dobrego 

Analityk

Dołącz do rozmowy

Publikujesz jako gość. Jeśli masz konto, Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.
Uwaga: Twój wpis będzie wymagał zatwierdzenia moderatora, zanim będzie widoczny.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Statystyki forum

• Tematów
      9 528
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      812
    • Najwięcej dostępnych
      8 477

kerouack
    Najnowszy użytkownik
    kerouack

• KapitanJackSparrow
      Ja myślę że to wina wszechobecnych ekranów w życiu ludzi. Ja miałem to szczęście że na randki umawialiśmy bez telefonów, gdzie jak coś nie poszło tak to koledzy pośmiali się z siebie kilika dni i był spokój , a teraz lans , wrzutki w sieć , hejt i..... Monika 😩🤣🤣 Sorry nosz nie mogłem się powstrzymać 😁
    • Pieprzna
      To są już najcięższe przypadki. Ale kradzieży i pobić w komunikacji miejskiej też coraz więcej. Pokolenie róbta co chceta plus migracja.
    • Aco
      Patologię trzeba tłamsić w zarodku. Czapa i koniec.
    • Nafto Chłopiec
      Ładna patologia się ostatnio wyprawia. Kolejne dwa ciała w akademiku, gość który napadł na przypadkową kobitę wcześniej zabił własną matkę, Polacy zabici za granicą. Dziki Zachód wjechał na pełnej.
    • Aco
      Zmieniając temat podtrzymuję moje stanowisko w kwestii przywrócenia kary śmierci po ostatnich wydarzeniach.
    • Aco
      Nie miałem okazji oglądać. W zasadzie to już nie ma co, bo każdy i tak wie na kogo odda głos.
    • Celestia
      Utwór stał się symbolem lat 80,teledysk został nakręcony w Parku Narodowym Joshua Tree. Anna LaCazio(jej ojciec był Włochem, a matka Chinką, stąd bardzo nietypowa uroda artystki )nie ma  tym razem swojej partii wokalnej, tańczy między jukkami. Piosenka nie ma jakiejś szczególnej historii  powstania, długowieczność zapewniły jej liczne interpretacje.   Cock Robin - When your heart is weak     „Bo kiedy twe serce osłabnie Ja włamię się do niego Koniuszki palców mnie nie zawiodą Bez względu na to, co zrobisz  Miłość, której jeszcze nie umiesz zobaczyć Stanie się świadkiem przebudzenia”
    • Celestia
      Desenchantee". Tytuł oznacza w języku francuskim "zawiedziony" bądź "rozczarowany". Mylene Farmer śpiewa w piosence o tym, jak absurdalny jest otaczający świat. Porusza również tematy związane z egzystencjalizmem. Inspiracją do napisania tekstu była książka rumuńskiego filozofa  "Na szczytach rozpaczy"    We Francji odbywały się wówczas demonstracje organizowane przez studentów. Protestowali przeciwko warunkom nauki oraz swojemu statusowi. Trwała także wojna w Zatoce Perskiej. Pesymistyczny wydźwięk utworu odzwierciedlał więc nastroje wielu ludzi.    
    • Celestia
      Colin Vearncombe ps. Black skomponował muzykę w momencie, gdy był w głębokim dołku. Pod koniec 1985 roku miał kilka wypadków samochodowych, jego matka była ciężko chora, został wyrzucony z pracy, jego pierwsze małżeństwo się rozpadało oraz stał się bezdomny. Wonderful Life to jego sarkastyczne spojrzenie na świat. Po sukcesie piosenki w Europie skomentował: Pisałem z ironią… Większość ludzi wzięła to na poważnie   10 stycznia 2016 roku Black był uczestnikiem groźnego wypadku samochodowego. Artystę natychmiastowo przewieziono do szpitala. Po szesnastu dniach spędzonych na oddziale zmarł w wyniku obrzęku mózgu.Miał 53 lata.
    • Celestia
      Obejrzałam  „Czarny kos czarna jeżyna” Opis filmu  „Etero, 48-letnia kobieta mieszkająca w małej wiosce w Gruzji, nigdy nie chciała męża. Kobieta ceni swoją wolność, ale jej decyzja o samotnym życiu jest przyczyną wielu plotek w wiosce. Pewnego dnia niespodziewanie dla siebie zakochuje się w mężczyźnie i staje przed poważną decyzją. Etero musi uporać się ze swoimi uczuciami i zdecydować, jak znaleźć własną drogę do szczęścia.” Jeszcze ciekawsza wydaje się być książka, w której podobno można przeczytać rozbudowane wewnętrzne dialogi i błyskotliwe przemyślenia bohaterki  (Kos kos jeżyna  -Tamta Melszwili)
    • Pieprzna
      Dziękuję, wzajemnie. 
    • Monika
      No wariat 😄
    • Monika
      W kółko do tego samego? Jak tylko temat z JEGO KLAMSTWEM się wyjaśnił bo po pół roku się przyznał niechcąco że żartował. I był jeden dzień spokój nawet go przeprosiłam (czego on nie zrobił) To wymyślił JOLKE. Ja mam obsesję? Dziekuje. Ja nie wymyślam że on jest gwiazdkowym np. zresztą nieważne. Bo to jest po prostu śmieszne. Udanego dnia.
    • KapitanJackSparrow
      Super że to zauważyłaś. 
    • KapitanJackSparrow
      Ty mnie chyba kochasz! teraz tak sobie pomyślałem. Nic innego tego nie tłumaczy, Jesteś zraniona i nieszczęśliwa miłością do mnie. To jest typowe zachowanie zakochanej toksycznej odrzuconej kobiety!  Trzymaj się ode mnie z daleka, ja nie mogę nawet z Tobą żartować jak widać. Jesteś dziwna, okropna i zła! Daj mi spokój! 
    • Pieprzna
      A po co go znowu zaczepiasz? Policz sobie ile on o tobie a ile razy ty wracasz w kółko do tego samego. Obsesję masz?
    • Monika
    • Monika
      Ty mnie chyba kochasz! teraz tak sobie pomyślałam. Nic innego tego nie tłumaczy, Jesteś zazdrosny o Kościa!!!! I próbowałeś mnie ośmieszyć i okłamać, że Ci śle nudesy, a potem jak się wygadałeś, że to żart to wymyslasz jakieś Jolki! To jest typowe zachowanie zakochanego toksycznego odrzuconego faceta! Trzymaj się ode mnie z daleka, ja nie mogę nawet z Tobą żartować jak widać. Jesteś dziwny, okropny i zły! Daj mi spokój! 
    • Monika
      Bosz...  RATUNKU!!!!!!!!😄
    • Monika
      Ręce mi opadły właśnie. Jaka krucjata? Jaka Jolka? Jaka Margaretka. Ja proponuje ochłonąć, a potem sobie poczytaj (nie wiem, za kilka dni moje dzisiejsze posty), bo ja ich nie pisze ZŁOŚLIWIE.  Skąd Ty wiesz kto jest starszy kto młodszy? Ty masz serio 90 lat że tak to odebrałeś? Ja myślałam, że dużo mniej dlatego tak żartowałam. Jesssooo.  Zaorasz - co to za słowo? Wkurzyłeś mnie wtedy jak kłamałeś że Ci śle nudesy, Teraz przyznałeś, że to był głupi żart i KONIEC. Ile mam to pisać. Nie przepraszaj nawet. Daj mi święty spokój.  To nie ma sensu, Ty byś mi napisał, że mam schizofrenie jakbym ja z czymś takim wyleciała. Odczep się już ode mnie i żyj sobie w spokoju. Następnym razem NIE KŁAM I NIE ŻARTUJ TAK OKROPNIE! Ty zazdrośniku, z którym mnie nigdy nic nie łączyło!!! 
    • Pieprzna
      Ten Woch okazał się całkiem bystry i dowcipny przy molestowaniu Hołowni. Ale ogólnie to żenujące jednak 😛
    • Pieprzna
      Margaretka aka Pnina i inne warianty perłowe to osoba, która ma całkiem inny styl pisania niż Monika. A Jolka to ta co miała nick Koliberek?
    • KapitanJackSparrow
      Jolko Margaretko sama się zaorasz w tej dziwnej krucjacie przeciw mnie.  Wszystkie hejterskie czyny przeciw tobie przypisałas nie wiedzieć czemu mi, że ja to robiłem. A teraz trwa zemsta 🤦pod byle pretekstem 😴🤣 tyle że ja naprawdę mam to w ......dupie. Szkodzisz sobie tyle ci powiem, bo kto sieje nienawiść od nienawiści ginie. Aha 😴.... naprawdę śmiejesz się z mojego wieku gdzie ja młodszy od Ciebie jestem? To było pytanie retoryczne. 
    • KapitanJackSparrow
      Woch do Hołowni że mu uszczelni ciśnienie 🤣🤣🤣🤣
    • KapitanJackSparrow
      Całkowicie cię rozumiem i powtórzę że kto ogląda debaty ten w cyrku się nie śmieje 🤣
  • Najnowsze Tematy

Chat Nastroik

Chat Nastroik

Proszę wpisać nazwę wyświetlaną

• Utwórz nowe...