Dana 60 Napisano 3 Marca 2021 Ranking Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 214 Napisano 3 Marca 2021 Ingot. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cierpka 47 Napisano 3 Marca 2021 gotyk Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprzna 5 127 Napisano 3 Marca 2021 Tykwa Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 214 Napisano 3 Marca 2021 Kwadrans. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Marca 2021 Ansuz Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dana 60 Napisano 3 Marca 2021 Suzuki Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrakLoginu 7 319 Napisano 3 Marca 2021 ukierunkowany Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dana 60 Napisano 3 Marca 2021 Anyżowy Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 214 Napisano 3 Marca 2021 1 godzinę temu, Dana napisał: Anyżowy O Wy ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrakLoginu 7 319 Napisano 3 Marca 2021 10 minut temu, Frau napisał: O Wy ? Z każdego szamba da się wyjść. Jak coś to z Prof. Miodkiem jestem na "Ty" i załatwię sprawę Owywoływał (kusił panny wołaniem) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 214 Napisano 3 Marca 2021 1 godzinę temu, BrakLoginu napisał: Z każdego szamba da się wyjść. Jak coś to z Prof. Miodkiem jestem na "Ty" i załatwię sprawę Owywoływał (kusił panny wołaniem) Owywoływał? Długo z tego szamba nie wyjdziemy ? Miodek. 1 BrakLoginu zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprzna 5 127 Napisano 3 Marca 2021 Wałkoń 1 Frau zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dana 60 Napisano 3 Marca 2021 Pasibrzuch 1 Frau zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 214 Napisano 3 Marca 2021 Aż sprawdziłam, w jakim temacie jestem ? Drugą część słownika języka polskiego tworzycie? Miodek 3 ostatnie litery dek Koleżance @Pieprzna wyszło Wałkoń Na to wszystko wkracza @Dana i pisze pasibrzuch Ordery kiedy Wam rozdać? ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprzna 5 127 Napisano 3 Marca 2021 (edytowany) Odniosłam się do owywoływał @Frau ? Może medal z buraka pożyczymy z sąsiedniego tematu? ? Edytowano 3 Marca 2021 przez Pieprzna 1 Frau zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 214 Napisano 3 Marca 2021 5 minut temu, Pieprzna napisał: Odniosłam się do owywoływał @Frau ? Może medal z buraka pożyczymy z sąsiedniego tematu? ? Żaden przechodni medal. Zasługujecie na nowy/ wyjątkowy ? ORDER. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dana 60 Napisano 3 Marca 2021 Super to kiedy go dostaniemy? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 214 Napisano 3 Marca 2021 15 minut temu, Dana napisał: Super to kiedy go dostaniemy? ????????? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dana 60 Napisano 3 Marca 2021 Nie wiem tylko czy tyle udźwignę A Ty Frau dasz radę? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 214 Napisano 3 Marca 2021 11 minut temu, Dana napisał: Nie wiem tylko czy tyle udźwignę A Ty Frau dasz radę? Mogę zamienić na baretki ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dana 60 Napisano 3 Marca 2021 Raczej nie skorzystam, bo nie będzie mi pasować do fryzury ale dzięki za propozycję. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrakLoginu 7 319 Napisano 3 Marca 2021 1 godzinę temu, Frau napisał: Aż sprawdziłam, w jakim temacie jestem ? Drugą część słownika języka polskiego tworzycie? Miodek 3 ostatnie litery dek Koleżance @Pieprzna wyszło Wałkoń Na to wszystko wkracza @Dana i pisze pasibrzuch Ordery kiedy Wam rozdać? ? Czepiasz się szczegółów. Córka Miodka, czy co? Dobra skoro ORDER? Na pewno ORDER? Tak zapytywywuję, co by nie było Dermatolog Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 214 Napisano 3 Marca 2021 11 minut temu, Dana napisał: Raczej nie skorzystam, bo nie będzie mi pasować do fryzury ale dzięki za propozycję. To są baretki @Dana Przyszywa się do munduru i są zastępstwem medalu, orderu ? 10 minut temu, BrakLoginu napisał: Dermatolog Login. ? 1 Dana zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
偽善 ! 40 Napisano 3 Marca 2021 Giniesz Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach