Publikujesz jako gość.
Jeśli masz konto, Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.
Uwaga: Twój wpis będzie wymagał zatwierdzenia moderatora, zanim będzie widoczny.
Gastroskopia to chyba badanie wykazujące jakieś nieprawidłowości fizyczne. Jak wypijesz 10 kaw albo źle jesz (jakieś ciężkie, smażone)... to będzie Cię bolał żołądek. Może probiotyki?
Możesz też mdleć od tętna,co z tych holterow wyszło?
Ja mdleje jak mi leci cukier może więcej węglowodanów złożonych?
A moze Ty po prostu pijesz za mało wody?
No...ja nie wiem, Nafcik ☹️
Cześć ponownie ✋
Wyłącznie politykom. Wojna jest zawsze najgorszą opcją. "Każdy najbardziej parszywy dzień pokoju jest piękniejszy od najpiękniejszego dnia wojny" = kto to powiedział?
Coś w tym pewnie jest. Zawsze jak się zbliża wyjazd zagraniczny lub jakiś bieg to mam problemy żołądkowe. Natomiast sytuacja z samolotu mnie mocno wystraszyła, zwłaszcza że to było w trakcie lotu i w dodatku snu, a nie przy starcie czy lądowaniu. Od pewnego czasu zacząłem dobrze tolerować latanie, a tu dzisiaj taka akcja 🤷
Nie kracz, jakbym miało miał kłopotów. Tak mnie od dwóch dni żołądek zacina, że mało dzisiaj nie zemdlałem w samolocie. A wyniki gastroskopii wyszły dobre i weź bądź tu mądry człowieku 🙄
już myślałem ze mundial przejdzie tu bez echa, pewnie za sprawą hydration breaks VAR ( w sumie czemu nie po meczu ustalać wynik) i infantylne uklady Trump z jebaniutkim Infantino
Super finał Hiszpania - Argentyna
Są tam gdzie są zasłużenie.
Kibicuję 🇪🇦
ale jestem pelen obaw bo widzialem co ,,dzikusy zribili w końcówce z Anglikami i nie tylko z nimi w końcówce
ps
do gosc w kosc, kibicujesz Polsce hmm.....poczulem ulgę ze nie ma tam naszej reprezenacji, jaki to bylby wstyd przed Haiti Curacao i Wyspami Zielonego Przylądka.
Pegasus, albo jego jakiś klon - nie wiem, ale to na 100% moja pierwsza konsola: Czołgi, Mario i Duck Hunt - około... 1997/1998 roku, z tego co pamiętam. Gry na żółtych kartridżach.