Publikujesz jako gość.
Jeśli masz konto, Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.
Uwaga: Twój wpis będzie wymagał zatwierdzenia moderatora, zanim będzie widoczny.
Ciekawe, jak te swoje wojny rozegra ten wysłannik Boga? Jesteś osobą wierzącą i pewnie słyszałaś, o pierdzieleniu jego vice, który wręcz... a nawet nie chce mi się cytować tego przygłupa, bo jak można kogoś wynosić ponad wszystko i jeszcze do tego używać imię Boga?
Trump to gwarant wojen i oby tylko jego ego szybko ucierpiało, bo nie wiem w jakim kierunku on zmierza.
Ja jak tam patrzę na te wszystkie zapędy Trumpa to już nawet bardziej się cieszę, że nasza prawica (nie cała) jest zadowolona z wyboru Nawrockiego. Jest jaki jest, ale jest mało groźny globalnie i mi to bardziej pasuje.
Ja mimo wszystko dalej będę marzył i widzę, że coś powoli się w narodzie zmienia. Oby szło ku lepszemu, ale obawiam się, że nadal PiS i PO będą walczyć, o swoje.
Trzeba edukować młodych, by szerzej spojrzeli na problemy kraju.
Właśnie - ALMA! Gdzieś jest kobieto?! Tutaj nie jeden, by chciał ogród ogarnąć, a Ty gdzie?!
@Vertlain to pewnie masz rację, on i ex @Layne (tu zagadka dla nowych, kim on jest w nowej postaci) pewnie założyli kapelę.
Czemu nas nie wzięli na wokal, czy jakieś chórki? A w naszym przypadku chUrki?
Nie przyznam się oficjalnie, ale....
A tak w ogóle kto nie łowił bursztynu w morzu i się przejechał na tym?
Ryczę, ale jedynie, że kolejnej osobie się nie udało
A tak z technicznej strony. Pięknie wtedy ta galeria została przeze mnie i przede wszystkim Technika @RAW ogarnięta. Tyle lat, a to wbrew Internetowej cieluści nadal działa
Trzeba będzie zgrać galerię, bo nigdy nie wiadomo kiedy wujek google i jemu podobni będą chcieli usunąć te piękne okazy Przyjacielu
Szczerze mówiąc, ja już zapomniałem o tym temacie, a dzięki @KapitanJackSparrow odżyły wspomnienia.
Te spotkanie w pięknej scenerii i @Dionizy z bimbrem (kogoś to jeszcze dziwi? Żart! ).
Zyskałem wtedy przyjaciela na lata, a do tego ten prezent...
Jedno z dzieł było mną. Było to na forum nawet określone kto jest kim. Piękne mrówki.
Twoje dzieło przyjacielu jest nadal w centralnym miejscu mojego ogrodu
p.s. wtedy poczułem się niczym odbierający oscara aktor
Cytujesz mnie wyborco PiS po latach. No nie wiem, co zrobił w tym czasie PiS? Coś tam krzyczeli, ale olali temat, a tak zrobili olewając swoich wyborców bo?
Taka gierka. To co było i nie jest...
Oni też uznali, że Wam wcisną bajki bez pokrycia. Trzeba się z tym pogodzić
A ten "piękny biust" to dla Ciebie jedyna kategoria, by skrytykować? Przecież biust jest najmniej ważny. No i kiepsko tak wrzucać kobiety do jednego worka.
Zalecam trochę luzu z niektórymi tematami.
Ten drugi program , który nie wyświetlono jest najprostszy w obsłudze. Wyświetla on w prawym rogu ekranu liczbę szpiegów śledzących najczęściej od kilku do kilkunastu . Klikając ikonę tego programu, <reklama pkt. 25 w regulaminie> wyświetla listing kto śledzi . Można ich zablokować lub usunąć kliknięciem myszy.
Na szczęście, jak w bajce "wszystko dobre, co się dobrze kończy".
Ktoś się komuś przytrafia zawsze po coś, a następnie wszystko wraca na właściwe mu miejsce.
KONIEC🙂🙃😉