Publikujesz jako gość.
Jeśli masz konto, Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.
Uwaga: Twój wpis będzie wymagał zatwierdzenia moderatora, zanim będzie widoczny.
Tylu imigrantów co przyjechało za pisu juz sie pewnie nie powtórzy. A reszta to bzdury, od lat slyszymy o mitycznycj zdradach, sprzedawaniu kraju i nic. Kraj dalej stoi, tylko pisowxy dalej zmyslaja te swoje bzdety.
Dzisiejsze margaryny są w porządku. Masło też, ale nie dla każdego. Poza tymi margarynami do pieczenia, to akurat totalny syf. Ja jem masło, ale tylko dlatego, że używam go rzadko, kanapki jem 1-2 razy w miesiącu, ciasto upiekę max. 1 raz w miesiącu albo i rzadziej, a tylko do tego mi schodzi. Wcześniej, gdy jadłam kanapki codziennie, używałam awokado, hummusu, serka śmietankowego, bo margaryna mi nie smakuje, a nawet nie tyle bałam się masła, co nie chciałam jeść tak monotonnie jak większość.
Miaina, super, że napisałaś co jesz. Reszta dziewczyn - też piszcie, to motywuje.
Ja głównie piję, ale od poniedziałku zamierzam wrócić do low carba (keto nie dla mnie, bo jednak białka jem dużo, a to też jak węglowodany wybija z ketozy).
MamaMai, nie no, trochę ćwiczę, ale nie tak dużo jak kilka miesięcy temu. Zmuś się do jakiegoś minimum, choćby 20 min dziennie, aktywność, to element leczenia Hashimoto, wiem co mówię 😉 tak jak pisałam, zaczynałam chorobę z objawami i tragicznymi wynikami, a teraz gdyby nie tabletka na niedoczynność, zapomniałabym, że choruję 😉
To nie poczucie humoru to wredota i złośliwość i jakieś duże, ale staranne ukrywane, za niby tym poczuciem humoru kompleksy (chyba jako jedyna tu nie cierpię tych Twoich gifów).
Noooo właśnie o to chodzi, że jesteś rzeczowy i konkretny i baaaardzo mądry i inteligentny i... (tu mogę długo)... i to jest właśnie takie... ACH❤️😉
...no i te Twoje słowa, które trzeba sprawdzać w słowniku PWN...
(Ach drugi raz😳🤭)
...i dobrze, bo ktoś musi być mądrzejszy i tym kimś, na pewno nie jestem ja😉
W związku z konkurencyjną aluzją do apostoła Pawła - Oda do miłości. Jakie jeszcze ody znacie? Dotyczącej każdego z nas, że z pewnością znamy. Utwory liryczne, takie jak: Oda do młodości, Oda do radości, Oda do wolności, Oda do rozpaczy etc... Nie mogą być konkurencyjne, bo są przemijające. Natomiast apostoła Pawła, Oda do miłości jest bezkonkurencyjna. Bo jest ponadczasowa, doskonała i uniwersalna, które są źródłem mojej twórczości.
Proszę o wasze konkluzje.
Nie będzie pewnie łatwo, ale to, że kilka osób w moim gronie głosujących w wyborach samorządowych na obecnie rządzących nie chce Trzaskowskiego to już jest jakiś mały plus.
Głosowanie na prezydenta z partii PO PSL to tak naprawdę spowoduję:: wprowadzenie waluty euro, spowoduję otwarcie zablokowanego przez PiS. zakazu wykupu ziemi państwowej przez zachodnie kraje. Spowoduję też przyjęcie kilku mln imigrantów którym będziemy płacić miesięcznie średnią krajową. A ponadto spowoduję utratę samodzielności naszego kraju w 65 ważnych dziedzinach ekonomicznych i militarnych .