Publikujesz jako gość.
Jeśli masz konto, Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.
Uwaga: Twój wpis będzie wymagał zatwierdzenia moderatora, zanim będzie widoczny.
Jesteś żałosnym manipulantem i hejterem z obsesją antyklerykalną. Nie mam o czym z tobą rozmawiać. Pisz sobie do swoich koleżanek i kolegów, mnie omijaj szerokim łukiem.
Hmm porozmawiamy jak już dorośniesz do poważniejszych rozmów i bez hejtu? Obiecuje, że wtedy nawet się zaloguję i ładnie przedstawię :)
P.S. widzicie jak katolicy kochają bliźnich? Wystarczy wskazać hipokrytę i od razu nerwy. Szkoda :(
Muszę pomyśleć.
śniadanie _ 2 kromeczki chleba posmarowane cienko roślinną margaryną z Bielmar
na to tylko wędlina chuda lub ser chudy biały, sałata rzymska, czy pomidor, cukinia.
Starte pół jabłka przykładowo lub troche cukini startej ( surowe )
Za 4 godziny zupka na wodzie z różnych warzyw troszkę zasypana płatkami jęczmiennymi i płatkami jaglanymi 9 lub ryżem + jogurt grecki do zabielania. Nie gęsta.
Za 2 godziny warzywa gotowane z kawałkiem fileta czy chudego mięsa z dodatkiem łyżki jogurtu greckiego+ łyżeczka masła roślinnego + kiszona kapusta, lub burak gotowany starty, rzymska sałata z octem jabłkowym ( polecam Jamar )
Ryba gotowana + warzywa gotowane ( ochydne to było ryba )
Makaron brązowy z serem chudym. bez tłuszczu z cynamonem
Ogólnie zero tłuszczów zwierzęcych, olejów, tylko masło roślinne Kruszwica( to polecam ) czy margaryna roślinna z Bielmar ( tą też polecam), żadnych sosów.
Łyżeczka masła 82 % raz w tygodniu czasem dwa razy.
Jedno jajko w tygodniu.
Pierwszy miesiąc było ciężko potem żoładek się przyzwyczaił do małych ilości i takiego jedzenia.
5 miesięcy tak podobnie się żywiłam. Ale źle wygladałam, tak mizernie.
Ryba wędzona, makrela,
Sardynka w puszcze w oleju, odsączona.
Mandarynka, jabłko zamiennie, czasem awokado, śliwki np.
Ruska gwiazdo? Pomyliłaś mnie z Trumpem czy z Macierewiczem? No daleko mi do nich na całe szczęście.
Nie zapominaj się tu hejtu inni nie lubią nie jesteś na reklamie :))))
Nie, nie jestem z księdzem w pokoju. Nie jestem aż tak odważny jak ty.
Eve się zaręczyła no to gratulacje głównie dla ciebie, bo raczej byłaś tego świadkiem? Czy tylko virtual ciebie za bardzo pochłonął? Wiara w w net jak i w księdza? Przerażające, a kiedy czas na realne i prawdziwe życie?
No i taka jest z tobą gadka. Zero konkretów. Jakbyś chciał pokazać, że nie masz argumentów a przecież musisz jakieś mieć. Chyba że to jakieś delikatne kwestie, które próbujesz zakryć. Zatem umrę nieuświadomiona jak się mężczyzna deklaruje z pierścionkiem nie mając na myśli małżeństwa 🙄
Czy ta pedofilia jest teraz z tobą w pokoju?
Eve niedawno się zaręczyła. W sumie dobrze, że ją wspomniałeś, niech Klika przy okazji pozna dobre wieści 🙂
Nie lepiej walczyć z pedofilią w kościele? Chłopak nie wierzy lub nie chce skorzystać z tej wątpliwej instytucji to go nie potępiaj. Próbowałaś z Eve i nie wyszło, a chłopak ma swój rozum i jemu akurat papierek nie jest do szczęścia potrzebny.
Trudno się dogadać jeśli odpowiadasz półsłówkami. Wiadomo, że cię przed oblicze urzędnika z pistoletem nie zaprowadzę więc się nie spinaj, po prostu przedstaw swój punkt widzenia i korzyści, których ja nie widzę. Wydawało mi się, że jesteście zżyci ze sobą na tyle, że to jednak idzie w stronę małżeństwa a tu wyszły lemingi warszawskie 😄 A ty powinieneś walczyć z lewactwem 😭😆
A co zmienia pierścionek w takim razie? Jakoś przez tysiąclecia instytucja małżeństwa służyła ludzkości a teraz nagle jest be. Nie ufam ludziom, którzy się publicznie nie umieją zadeklarować. Papierologia raczej też jest łatwiejsza przy budowie domu, podatkach, opiece nad dziećmi, itd. Komu nie ufasz? Sobie czy jej? Kto chce mieć furtkę do ucieczki albo rzucić się na majątek? 😉 Nie odpisałeś czy jej też odpowiada wieczne "chodzenie".