Publikujesz jako gość.
Jeśli masz konto, Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.
Uwaga: Twój wpis będzie wymagał zatwierdzenia moderatora, zanim będzie widoczny.
Szukam niezawodnego dostawcy internetu i telewizji. Zależy mi na stabilnym łączu internetowym, które sprawdzi się przy pracy zdalnej i oglądaniu filmów w jakości 4K. Dodatkowo chciałbym, aby oferta TV miała różnorodny wybór kanałów, szczególnie filmowych i sportowych. Co polecacie?
Słuchaj, jak ciągle problemy nawracają, zero efektów na dłużej, a komfort życia leci w dół, to wejdź na <reklama> i zamów sobie ten produkt. Nie uwierzysz, że coś tak prostego może działać. Fenbendazol to substancja, którą ludzie często stosują w walce z pasożytami, bo działa kompleksowo. Do tego jest bezpieczny, co zapewne jest dla Ciebie kluczowe. Spróbuj, poczytaj sobie więcej na stronie - może to będzie dla Ciebie rozwiązanie.
No wiadomo, że żaden rząd w tym kraju nie spełni wyborcom każdej obietnicy i tak zawsze było w Polsce, po 89 roku.
Ja także o tym, nie jedyny raz się udzielałem w temacie politycznym.
Nie ma co liczyć, że w tym kraju każdy rząd spełni wszystkie swoje obietnice wyborcze, bo wiadomo, że tak nie będzie.
Zaufanie ograniczone i w dystans do każdego rządu musi być.
Nie wiem skąd ma być rząd dla tego kraju, z jakiej partii, żeby spełniał wszystko to, co obiecywałby wyborcom?
Życzyłbym sobie tego, by Polska miała taki rząd, ale skąd mają się wziąć uczciwi, dobrzy i prawdomówni politycy do takiego rządu?
Nie ma prawie takich ludzi w polskiej polityce.