- Niebo
- Borówka
- Szary
- Porzeczka
- Arbuz
- Truskawka
- Pomarańcz
- Banan
- Jabłko
- Szmaragd
- Czekolada
- Węgiel
-
Statystyki forum
-
Tematów9 621
-
Postów257 038
-
-
Statystyki użytkowników
-
Użytkowników889
-
Najwięcej dostępnych8 477
Najnowszy użytkownik
Liliana
Dołączył -
-
Nowe Posty
-
Przez zielona_mara · Napisano
Enneagramowa 1w2 to chyba adwokat myślę, ze te testy jesli są poprawnie rozwiązane mogą się pokrywać w jakimś stopniu... samo słowo rzecznik tu adwokat hmm : ) -
Zrozumiałam o co chodzi : ) -
Swaty istniały od dawien dawna ten program można potraktować jako takie swatanie przed kamerami A reszta ma możliwość wyboru i mimo to różnie wychodzi : ) tak -
-
-
-
Przez Monika · Napisano
O! Znalazłam jeszcze na moim ulubionym kanale (poświęconym psychologii) no dobra...na jednym z kilku ulubionych😄 też o INFJ (to jest akurat kanał poświęcony emocjom, depresji, PTSD itp. ale przedstawiana jest ta nauka w łatwy i przystępny sposób, wspomagana fajną animacją, co też bardzo lubię takie połączenia🙂). Tu o INFJ: -
Przez Monika · Napisano
Nie : wynikają z danego słowa, a bagatelizowanie danego słowa (...co ten słownik?🤨😄) -
Przez KapitanJackSparrow · Napisano
Wariacje smakowe? Hmmm Bo też i każdy bigos w każdym domu inny, a jeśli pikantny to rozumiem ześ adekwatnie łognista 😅 ewentualnie wystąpiła pomyłka za sprawą edytora i zamiast wariacje miało być wariacie 😬 -
Witaj Liliana Jestem Jack Jack Sparrow do usług. 🤗👋 Ty ześ napisołaś historyjo, jeji dalszy tajlik?😁 -
Whaaat? 😁 Serce moje i w ten oto sposób wplątałaś się do tej opowieści...😁niech no znajdę trochę czasu i tu wrócę...😘 -
Przez Monika · Napisano
Hahaha nooooooo😉😄 Tak. O to, że dzieci nie rozumieją i widzą zabawę, rozrywkę wynikają z danego slowa. Oraz przekaz, że małżeństwo to coś banalnego, co można sobie zawrzeć z byle kim, a jak się nie podoba to odwołać. Uczy braku szacunku do danego słowa, honoru i odpowiedzialności. No,ale wiesz o co chodzi🙂 -
-
-
-
-
Przez Na Pewno? · Napisano
Mam nadzieję, że tym razem będziesz szczera wobec reszty użytkowników. Warto pamiętać, że nikt nie broni Cię bezwarunkowo, a wymyślone historie – choć mogą wydawać się ciekawe – nie mają realnego znaczenia. Osobiście czuję się już trochę zmęczony tą narracją i przyznam, że zrezygnowałem z pisania tutaj. Wiem, że nie jestem jedyny. Szkoda byłoby, gdyby forum się rozpadło – chyba że naprawdę nie zależy Ci na jego przyszłości. Jesteś ciekawą osobą. Czasem bywasz ostra w słowach, ale mam wrażenie, że masz dobre intencje. Może warto czasem się zatrzymać i przemyśleć, jak Twoje słowa wpływają na innych. -
W takim razie szkoda, że nie jestem facetem Myslisz, że ten program ma aż tak duży wpływ na odbiorców? Wydaje mi się, że większość ludzi zasiadających przed tv zastanawia się na ile jest to głupota/lekkomyślność... desperacja, a na ile odwaga... może większość uczestników serio podchodzi do tego eksperymentu mając nadzieję, że to coś więcej niż tylko eksperyment... Tak wiem o co Ci chodzi. : ) -
-
-
Przez Monika · Napisano
Hej Lila🙂 Fajnie, że jesteś. Na pewno wszyscy inni też się ucieszą z Twojej obecności tutaj, bo widać, że jesteś bardzo wesołą i sympatyczną dziewczyną🙂 miłego "forumowania"🙂 -
-
-
-
-
-
Najnowsze Tematy
-