Publikujesz jako gość.
Jeśli masz konto, Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.
Uwaga: Twój wpis będzie wymagał zatwierdzenia moderatora, zanim będzie widoczny.
Więc przydałoby się ogrodzenie pod napięciem albo żyletkowe.
Nie łazi się po wydmach.
Batalia morza z lądem. Jak wydmy chronią nas przed wodą i wiatrem? | WWF Polska https://share.google/OMuLXMR6yvBTcRo42
Dramat z tymi ogrodzeniami, nigdzie takiego tworu nie widziałem czy to w Europie czy w części Azji której byłem. Chętnie bym podyskutował z naczelnym ekologiem od tych płotów. Bo moje obserwacje mówią mi że te płoty zmieniają ekosystem wydm. Widziałem już w nie jednym miejscu wybujałe jakieś krzaki kolczaste, że w stroju plażowym nie ma szans by pójść po piłkę, ringo, czy latawiec który może przecież wpaść.
Natomiast po zejściu z plaży niech cię nie skusi przypadkiem zejść z wytyczonej trasy w bok. Jest tam jedna wielka ściółka gówniana.
Zgadzam się w stu procentach, to tylko jeden ze środków jej wyrazu dla jednych bardzo ważny dla innych mniej.
Czytałam właśnie, że nieporozumienia w związkach biorą się często z innego sposobu wyrażania miłości, jedni muszą słyszeć słowa, inni być obdarowywani prezentami, jeszcze inni chcą wsparcia i jeszcze oś czwartego było nie pamiętam jak znajdę link to wkleję.
Ja jestem w kraju więc pogoda idealna. Uważaj, bo kumpel dostał ostatnio udaru słonecznego jak był na wywczasach na południu. Dwa dni wyjęte z życiorysu 💥
Wygląda , że kobieta na fotografii to wierna jednej z większych religii na świecie. Wydaje się że po usłyczeniu głosu immama / wzywającego na modlitwę / uklękła na dywaniku modlitewnym zwrócona w stronę Mekki . Tak jest codziennie 5 razy na dobę.
Biada temu kto publicznie ośmiesza wiernych islamu . Wystarczy ?
Ten , który to umieścił niech uważa.