- Niebo
- Borówka
- Szary
- Porzeczka
- Arbuz
- Truskawka
- Pomarańcz
- Banan
- Jabłko
- Szmaragd
- Czekolada
- Węgiel
-
Statystyki forum
-
Tematów9 592
-
Postów255 750
-
-
Statystyki użytkowników
-
Użytkowników884
-
Najwięcej dostępnych8 477
Najnowszy użytkownik
Pokraka
Dołączył -
-
Nowe Posty
-
-
Przez Vitalinka · Napisano
O! Jak napiszę jeszcze jeden post to będę mieć 888 postów i tak sobie zostawię! Będę chciała coś napisać i będę musiała milczeć: mmmmmmm mmmmm mmmmmmmmmmmmm... wyobraźcie sobie jak się będę męczyć😄 Duchowe/Anielskie:W tradycjach anielskich 888 jest potężnym symbolem sukcesu, harmonii i otrzymania nagrody za wysiłki, wskazując na nadejście obfitości na wszystkich płaszczyznach życia. W chińskiej numerologii 8 jest uważana za najbardziej szczęśliwą cyfrę, symbolizującą pomyślność, a jej wielokrotność intensyfikuje te pozytywne aspekty. "888" oznacza "Jezusa" w systemie gematrii. To ostatnie to nie wiem co to, ale fajnie brzmi, bo inne niefajne znaczenia pominęłam😄 edit: zostawię go sobie na coś ważnego☺️ -
-
A te taksówki na telefon? Czy machaliście do nich? A byliście na jakiejś wyspie? No i co się w końcu stało? A jakie mieliście opcje jakby nie przypłynęła? Tylko nie pisz, że byś płynął wpław! -
Tak, jak przeczytałam, że zamknięto lotniska to sobie pomyślałam czy Wy aby nie wróciliście dzień wcześniej niż planowaliście?😄 -
-
Przez Nafto Chłopiec · Napisano
No właśnie się śmiałem, że niewiele brakowało a bym mógł nie wrócić przez zamknięte lotniska 😅 Ale fakt, miałem jedną bardzo stresującą sytuację - wybraliśmy się wieczorem taksówką wodną na drugą stronę portu, dosłownie z 50 metrów w linii prostej od plaży hotelu i nie mieliśmy jak wrócić bo żadna taksówka nie chciała po nas przypłynąć 😂 -
-
-
Przez Aco · Napisano
Cześć dziewczyny. W górę biusty bo powrócił król rozpusty😎 -
-
Przez PylWichru · Napisano
Jakie oświetlenie w miejscach publicznych sprawdza się najlepiej? Jest tego od groma na rynku a potrzebujemy sprawdzonego rozwiązania i dostawcy do naszej inwestycji. Kogo i co polecacie? -
Przez Pokraka · Napisano
Choć mnie to z oczywistych powodów bardziej stresuje niż Ciebie 😉 -
-
No, normalne🙂I tak szybko. I pewno okrojone. Dlatego: niech każdy robi swoje, po co się przejmować🙂 -
-
-
-
A, nie możesz pytać tego drugiego kolegi co Ci jako jeden odpowiada na priv? -
Mnie już chyba nic nie zaskoczy, tyle śmierci bliskich czy dalszych, chorób w ostatnim czasie...złych wiadomości... Choć oczywiście, że nigdy nie możemy mówić "zachowam się tak i tak", bo tyle wiemy o sobie, na ile nas sprawdzono.🙂 Dostałaś alert? -
Przez PylWichru · Napisano
Rozglądam się za lustrami z podświetleniem LED – dobrze by było, żeby miały też dotykowy włącznik. Jakie funkcje są Waszym zdaniem naprawdę przydatne? -
Przez Pokraka · Napisano
A daleko od granicy mieszkasz? Gdyby obudził cię przed 5.00 telefon byś poczuła sie bardziej zaniepokojona 😉 -
Przez la primavera · Napisano
To jest nawet na Filmwebie. I piszą, że nie oglądają 😁 -
Bez pożarów? Strajków? Wybuchających po setkach lat wulkanów? Odwołanych lotów? Ale ledwo wróciłeś to Polskę dronami atakują😄 Musisz Nafcik wyjechać szybko na urlop!😉 -
Jessssu Święty.... tu jeszcze z komentarzem jakiegoś youtubera.... na własną odpowiedzialność ⬅️KLIK Primavero!!!😁😉
-
-
Najnowsze Tematy
-