NITA 67 Napisano 17 Marca 2022 Niezgoda Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrakLoginu 7 380 Napisano 17 Marca 2022 Odaliska Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gregor Napisano 17 Marca 2022 Skandynawia Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bledny 2 392 Napisano 18 Marca 2022 Wiadomosci Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dana 60 Napisano 18 Marca 2022 5 godzin temu, Bledny napisał: Wiadomosci Cześć Ściernisko Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bledny 2 392 Napisano 18 Marca 2022 1 godzinę temu, Dana napisał: Cześć Ściernisko Hej ? Skos Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dana 60 Napisano 18 Marca 2022 12 minut temu, Bledny napisał: Hej ? Skos Jesteś przed czy po? kawie oczywiście Kosmos Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bledny 2 392 Napisano 18 Marca 2022 Przed chwilą, Dana napisał: Jesteś przed czy po? kawie oczywiście Kosmos Przed. Zaraz sobie zrobię ? Chcesz też? Mostowiakowie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dana 60 Napisano 18 Marca 2022 1 minutę temu, Bledny napisał: Przed. Zaraz sobie zrobię ? Chcesz też? Mostowiakowie W takim razie to będzie moja już druga ,ale czego się nie robi dla Ciebie ? Wieczerza Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bledny 2 392 Napisano 18 Marca 2022 Przed chwilą, Dana napisał: W takim razie to będzie moja już druga ,ale czego się nie robi dla Ciebie ? Wieczerza ?Fajowoooo!!!! Przy okazji obgadamy wszystkich ? Żacholecki las- fonetycznie się zgadza ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dana 60 Napisano 18 Marca 2022 6 minut temu, Bledny napisał: ?Fajowoooo!!!! Przy okazji obgadamy wszystkich ? Żacholecki las- fonetycznie się zgadza ? Ale wszystkich czy tylko tych co lubimy ? Rzadzizna Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bledny 2 392 Napisano 18 Marca 2022 13 minut temu, Dana napisał: Ale wszystkich czy tylko tych co lubimy ? Rzadzizna Wszystkich zaczynając od tych co lubimy ? Znawca Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dana 60 Napisano 18 Marca 2022 10 minut temu, Bledny napisał: Wszystkich zaczynając od tych co lubimy ? Znawca Zdecydowanie tak , aby nikt nie poczuł się pominięty ? Wcale Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bledny 2 392 Napisano 18 Marca 2022 4 minuty temu, Dana napisał: Zdecydowanie tak , aby nikt nie poczuł się pominięty ? Wcale Dużo musiałaś wyczyścić tekstu skoro taki odstęp Ci się stworzył w poście. Ty się nie poprawiaj przy mnie, co? Lubię gdy jesteś niepoprawna ? Aleksandra Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dana 60 Napisano 18 Marca 2022 Wiem , że lubisz takie kobietki, ? dlatego wszystkie Cię kochają a ta jedyna to szczególnie? Dramat Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrakLoginu 7 380 Napisano 18 Marca 2022 Ćwierkają wróbelki od samego rana, że nam się na forum @Dana rozpisała, że nam się na forum @Dana rozpisała ? Kuźwa, jaki ja jestem zdolny i skromny Matowanie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gregor Napisano 18 Marca 2022 Nieświadomie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubczyk 487 Napisano 18 Marca 2022 Mieszek Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dana 60 Napisano 18 Marca 2022 Zekranizowana Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gregor Napisano 18 Marca 2022 Anagram Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dana 60 Napisano 18 Marca 2022 Ramadan Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gregor Napisano 18 Marca 2022 Danie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dana 60 Napisano 18 Marca 2022 Niekulisty Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubczyk 487 Napisano 18 Marca 2022 stygmatyk Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gregor Napisano 18 Marca 2022 Tykanie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach