Publikujesz jako gość.
Jeśli masz konto, Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.
Uwaga: Twój wpis będzie wymagał zatwierdzenia moderatora, zanim będzie widoczny.
„INFJ nie niszczy relacji, bo chce – robi to, bo próbuje kontrolować rzeczy, których nie da się kontrolować: ludzi i emocje.”
INFJ często budują w głowie obraz idealnej relacji – wszystko musi się zgadzać z ich wewnętrzną wizją. Problem pojawia się, gdy rzeczywistość nie spełnia tych oczekiwań.
: )
''Czy suplementacja witaminy D3 u chorych na nowotwory poprawia wyniki leczenia?''
https://www.termedia.pl/onkologia/Czy-suplementacja-witaminy-D3-u-chorych-na-nowotwory-poprawia-wyniki-leczenia-,33958.html
Dawki które podawano pacjentom były śmiesznie niskie ale i tak dały pozytywne wyniki.
''W dodatkowej analizie uwzględniającej różnice w wieku chorych pomiędzy ramionami wykazano, że przyjmowanie witaminy D3 zmniejsza ryzyko wznowy nowotworu o 34%, jednak nie wpływa na czas całkowitego przeżycia.''
Dzieci też często rzucają się na podłogę w złości. Coś w tym jest. Czytałam kiedyś o uziemianiu emocji o odsyłaniu ich do ziemi, coś jak z prądem (też energia) tyle, że ja się na tym nie znam. Jesteśmy częścią tego świata. Teraz to może już nie, ale wiosna pojedź na lakę i poleż tak na ziemi, a teraz mi cóż jesień każdy łapie dola. Nie mam pojęcia jak Ci pomóc... Może napisz coś więcej. Ugotuj coś pysznego, posłuchaj muzyki, pomyśl o zwierzaku i jak trzeba to szukaj pomocy. Gdzieś w dziale psychologia jest mój temat o depresji może pooglądać filmiki, może cos Ci pomoże... Trzymaj się i pisz🙂
ciężko uwierzyć że dzieci to oglądają,
przecież to nudne,
gdzie tam rozrywka?😴
myślę, że ten program nie ma większego wpływu,
gdyby brali w nim udział jacyś celebryci,...
to może...?
a tak? nie sądzę🥱
a instytucja małżeństwa ma się coraz słabiej,
i myślę, że zaczęło się to o wiele wcześniej,
zanim pojawiły się takie idiotyczne programy,