Publikujesz jako gość.
Jeśli masz konto, Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.
Uwaga: Twój wpis będzie wymagał zatwierdzenia moderatora, zanim będzie widoczny.
No co ty, on mówi żeby na niego nie głosować. Startuje tylko żeby pokazać kampanię od wewnątrz. Ale i tak trochę głosów dostanie za bycie współczesnym Stańczykiem.
Piękny ten Smok! Śliczny! Jak tak stoi przy nim i go głaszcze najładniejszy wtedy! (taki straszny)
Tyle, że jeżeli on liczy, że będą głosować na niego z powodu smoka, to daje jasny komunikat chcę głupich wyborców, bo latam na smoku, jestem taki cool.
Jezu jaka to kpina i jednocześnie satyra tego naszego państwa biednego. Mógł jeszcze piwo i chipsy trzymać w rękach (i przy okazji zareklamować).
Ale smok piękniasty.
Nooo, to było dobre. Ja bym padła po pierwszym obrocie 🤣 A smok jest podobno pożyczony od Stanowskiego 😁 (widzieliśta spoty wyborcze? 😆).
Ubrania jak od Szpaka, któremu ostro na dekiel wali. No i szpilki kurfa 🤪
bosz ja się tak powstrzymywałam, żeby nie napisać nic złego, naprawdę tak bardzo starałam się te identyczne spostrzeżenie przemilczeć... i te ich ubrania...
ja napiszę tak: smok był najlepszy w całym show (piękny był)
I obroty wokół własnej osi.
A co w tych artykułach jest gotującego? To był pierwszy półfinał, po nim podaje się tylko listę zakwalifikowanych do finału bez konkretnych miejsc. Pozycje półfinałowe są ujawniane po zakończeniu konkursu. Na dzisiaj interesuje nas to, że przeszła dalej, wystąpi w sobotę. Show było dobrze zrobione tylko ten smok na ekranie dla mnie krindżowy. No i sama piosenka beznadziejna - monotonna melorecytacja z darciem japy w refrenie. Do tego tancerze, którzy wyglądają jakby ich wyciągnięto z burdelu dla transów i gejów. Ogółem wpisywanie się w lekko już przebrzmiałe nurty satanistyczno-LGBTowskie 🥱
Widziałam występ. Jestem pod wrażeniem tego jak można się obkręcić tyle razy wokół własnej osi na obcasach (ja nawet nie spróbuję powtórzyć tego bez, bo jestem pewna, że się wywalę). Smok też fajny.
@Pieprzna Eurowizję oglądała?
Wiesz które miejsce miała Steczkowska?
Czytam różne zryte artykuły w necie i krew się gotuje od tych newsów co za barany to piszą.