- Niebo
- Borówka
- Szary
- Porzeczka
- Arbuz
- Truskawka
- Pomarańcz
- Banan
- Jabłko
- Szmaragd
- Czekolada
- Węgiel
-
Statystyki forum
-
Tematów9 622
-
Postów257 109
-
-
Statystyki użytkowników
-
Użytkowników889
-
Najwięcej dostępnych8 477
Najnowszy użytkownik
Liliana
Dołączył -
-
Nowe Posty
-
Przez Monika · Napisano
Tak, dlatego niektórzy boją się tego "gapienia się", ale z drugiej strony wzbudza nawet w obcych ludziach zaufanie...oj ile mogłabym przytoczyć historii, z ulicy, przystanku, galerii handlowej czy szpitala i innych miejsc publicznych gdzie całkowicie obcy ludzie zwracali się do mnie ni stąd ni zowąd z jakimś błahym "problemem", który potem "przeistaczał" się po chwili w zwierzenia i opowiadanie historii całego ich życia (to takie coś do czego ja już się przyzwyczaiłam🙂). -
Przez zielona_mara · Napisano
Infj prześwietla ludzi : ) -
-
-
-
-
Przez Monika · Napisano
On mnie kocha nienawidzieć, ale ja mu dałam też w kość swojego czasu więc rozumiem🙂 i tak się długo powstrzymywał😄 -
Przez Monika · Napisano
My też nie wiemy😀 Kość zwariował i przygaduje wszystkim, ja byłam jak zawsze i do każdego miła, ale w końcu zaczęłam mu odgryzać...i tak trwamy. Ja każdemu życzę dobrze i nawet jemu choc bywa wredny🙂 ale na mnie to nie robi już wrażenia, nawet mnie trochę umocniło😀 Ma dobrą zaletę, że jak przegnie to nie kontynuuje, więc jeszcze z nim rozmawiam. Bo jakby ciągnął temat jak baba na targu to bym do niego już nie pisała😄 Poza tym on Ci nie odpowie, bo teraz śpi, bo jak mnie wczoraj nie było to pół nocy czekał😄 -
Zadam trochę wścibskie pytanie Wy się nadal lubicie, czubicie czy ochłodziło się między Wami? Tak obserwuje i nie wiem właśnie : ) -
Może w talentach wyjdzie Ci strateg bo on też może wybiegać w przyszłość albo rozwaga bo ta bardziej analizuje pod kątem katastrof: ) -
Przez Monika · Napisano
Słyszałam, że ktoś kiedyś, wszedł na drugą stronę wyszukiwarki....😉 -
Przez Monika · Napisano
...a wiesz, może i racja, może to i te słynne różowe okulary, ale...ja Go naprawdę takim widzę. Czy zakochanie nie jest cudnym stanem? Bajka, magia....i nie nie pisz mi co potem... Niech trwa💗 -
-
-
-
-
-
Przez Monika · Napisano
Ze względu na sexy aktora odtwarzającego rolę główną, przebrnęłam przez drugi odcinek serialu...ale więcej nie dam rady. Tu chodzi o jakąś sektę, małą dobrze znającą się społeczność, w której mackach ma być rzekomo główny bohater dodatkowo cierpiący na zespół stresu pourazowego.... nie wiem, nie wiem, może ktoś da radę ten trzeci odcinek, może będzie fajniej...na razie była męka okrutna.., by nie zasnąć, Nawet na wystrój wnętrz nie dało rady patrzeć (co robię zawszę cokolwiek oglądam) bo był tragiczny. -
Przez Monika · Napisano
przecież dzieci się przejmują tylko opinią celebrytów.... (to cytat z Ciebie Jasieńku🤭) -
-
-
-
Przez Monika · Napisano
Uczyć się. Trzeba być zawsze tym najgłupszym w pokoju wtedy to sukces. By. Najmądrzejszym porażka🙂 ja nie mam kompleksów🙂 -
Przez Monika · Napisano
Super🙂 i my byśmy się nie zgadzały. Zaraz obejrzę🙂 -
Przez Monika · Napisano
Ja się uczę. Być tu i teraz. Bo ciągle bywam w przyszłości (oczywiście katastroficznej🙂). Tak INFJ sabotuje przez planowanie, to nie celowe🙂
-
-
Najnowsze Tematy
-