FAMME 278 Napisano 19 Stycznia 2022 9 minut temu, Frau napisał: Nie chcę Was straszyć, ale mnie dwa razy odcięło od internetu i światło w mieszkaniu "mryga". Wieje solidnie. Przed wieczorem dostałem smsa od Alberta ? Że ma i u mnie znów wiać, a w dodatku ma padać śnieg, więc może być ciekawie jutro. Zatrzymaj ten wiatr u siebie ?? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 219 Napisano 20 Stycznia 2022 9 godzin temu, FAMME napisał: Przed wieczorem dostałem smsa od Alberta ? Że ma i u mnie znów wiać, a w dodatku ma padać śnieg, więc może być ciekawie jutro. Zatrzymaj ten wiatr u siebie ?? Ciągle piździ ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 219 Napisano 20 Stycznia 2022 Reset. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KapitanJackSparrow 3 752 Napisano 20 Stycznia 2022 Przed chwilą, Frau napisał: Ciągle piździ ? Ździsiek ? 1 Frau zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 20 Stycznia 2022 Przed chwilą, Frau napisał: Ciągle piździ ? Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ? Po wszystkim przejaśni się i błyśnie słońce ? Ja przez tą cholerną pogodę nie jadę dziś do pracy ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 219 Napisano 20 Stycznia 2022 Przed chwilą, KapitanJackSparrow napisał: Ździsiek ? Reset ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 20 Stycznia 2022 Setka Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 219 Napisano 20 Stycznia 2022 Przed chwilą, FAMME napisał: Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ? Po wszystkim przejaśni się i błyśnie słońce ? Ja przez tą cholerną pogodę nie jadę dziś do pracy ? Skąd takie fory masz? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 219 Napisano 20 Stycznia 2022 Przed chwilą, FAMME napisał: Setka Tkalnia. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 20 Stycznia 2022 2 minuty temu, Frau napisał: Skąd takie fory masz? Od matki natury? 2 minuty temu, Frau napisał: Tkalnia. Niania ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dana 60 Napisano 20 Stycznia 2022 Niagara Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 219 Napisano 20 Stycznia 2022 Niala. (Gatunek antylopy). Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 219 Napisano 20 Stycznia 2022 Przed chwilą, Dana napisał: Niagara Ararat. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dana 60 Napisano 20 Stycznia 2022 Ratownik Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 20 Stycznia 2022 Nikczemnik Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 20 Stycznia 2022 13 minut temu, Frau napisał: Ciągle piździ ? Ale szkód nie narobiło? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 219 Napisano 20 Stycznia 2022 Przed chwilą, FAMME napisał: Ale szkód nie narobiło? Nie. 1 FAMME zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 219 Napisano 20 Stycznia 2022 2 minuty temu, FAMME napisał: Nikczemnik Nikodem. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 20 Stycznia 2022 Demencja. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 219 Napisano 20 Stycznia 2022 Cjalis. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 20 Stycznia 2022 Lisicki. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 219 Napisano 20 Stycznia 2022 CKiS. ( Centrum Kultury i Sztuki). Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 20 Stycznia 2022 Kiszenie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 219 Napisano 20 Stycznia 2022 Niedziela. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 20 Stycznia 2022 Elastyczne. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach