Skocz do zawartości

Frau

3 ostatnie litery.

Polecane posty

Błękitna
Przed chwilą, FAMME napisał:

Trochę to smutne że uśmiech nie gości na Twojej twarzy, ale to wszystko można zmienić, wystarczy chcieć ?

Gości, ale stanowczo za mało ostatnio. 

Chceniem nie wszystko można zmienić. 

FAMME
1 minutę temu, Błękitna napisał:

Gości, ale stanowczo za mało ostatnio. 

Chceniem nie wszystko można zmienić. 

Chciałbym to zmienić, by uśmiech na Twojej twarzy gościł każdego dnia. 

Trzeba wierzyć w siebie i w to, że może się udać by było lepiej w życiu. 

Błękitna
3 minuty temu, FAMME napisał:

Chciałbym to zmienić, by uśmiech na Twojej twarzy gościł każdego dnia. 

Trzeba wierzyć w siebie i w to, że może się udać by było lepiej w życiu. 

Dobranoc. 

FAMME
Przed chwilą, Błękitna napisał:

Dobranoc. 

Spokojnej nocy. Dobranoc ?

Margaretka
1 godzinę temu, Gregor napisał:

Logistyk 

Tykanie 

Gregor
2 minuty temu, Frau napisał:

Fiasko.

Biorę Twoje słowo, bo kolega @FAMME znowu szaleje ?

A tyle razy uderzał się w pierś i miał nawet postanowienie poprawy :D 

Skobel

FAMME
1 minutę temu, Gregor napisał:

A tyle razy uderzał się w pierś i miał nawet postanowienie poprawy :D 

Skobel

Belweder. 

Dołącz do rozmowy

Publikujesz jako gość. Jeśli masz konto, Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.
Uwaga: Twój wpis będzie wymagał zatwierdzenia moderatora, zanim będzie widoczny.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Statystyki forum

• Tematów
      9 714
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      967
    • Najwięcej dostępnych
      13 845

AlexnderSiano
    Najnowszy użytkownik
    AlexnderSiano

• KapitanJackSparrow
      Nie jestem geyem ale wolałbym faceta🥊🥊😄
    • KapitanJackSparrow
      Ejj biorąc pod uwagę łatwość uzyskania tego składu..😁
    • Pieprzna
      Biję brawo, bo umie cisnąć dziewczyna. A nie muszę się z tym kryć przed tobą, bo przecież wiem, że lubisz ten sport zwany przepisywaniem 😉 Na pewno ci tego brakowało i się cieszysz, że masz sparingpartnera. Co prawda baba, ale teraz jest równouprawnienie więc jakoś ujdzie 😄
    • Nomada
      W ilościach śladowych... Produkcja mogłaby być kłopotliwa🤣
    • KapitanJackSparrow
      A weeeź, Panna znalazła sobie sprytnie powód bo pohejtować sobie chciała lub  być może i gdzieś odcisnąlem jej w sieci na odcisk i taką zemstę opracowała.  Tam powyżej też taka,, delikatna" 😁 że po metryce ciśnie komuś, a ty jeszcze brawo bijesz. 👏
    • Pieprzna
      Tyle lat żartowaliśmy z wysyłania nudesów w przyzwoitym gronie, że mnie kompletnie nie bulwersuje takie info. Biorę za kolejny żart. Ale niewtajemniczeni mogą być zbulwersowani więc trzeba z tym ostrożnie.
    • KapitanJackSparrow
      Proszę bardzo, Pewnie Cię niczym nie zaskoczę ale... skład chemiczny mamy taki Fruktoza, Glukoza, Aminokwasy i białka,  Cynk, Potas i Magnez, Wapń, Selen, Sód, Chlorki, Związki organiczne, Poliaminy, Prostaglandyny,Enzymy Witamina C, Mocznik, Cholesterol, Hormony steroidowe.  Samo zdrowie 😁  
    • KapitanJackSparrow
      Ale nowe czasy zobowiązują pokolenie z do ogarniania technologii internetowej w zakresie aktywności na forum, i powszechna powinna być wiedza że niezalogowany użytkownik nie może wysyłać żadnych plików do zalogowanego użytkownika. Nawet Ty! 🤣 nie dałaś się nabrać na mój  blef. Blef mający na celu kręcenie makaronu na forum z cyklu pitu pitu kilo kitu. 
    • Jacennty
      Tak ogólnie,to czesanie się jest szkodliwe dla całego społeczeństwa. Powinno być opodatkowane..!
    • Miły gość
      Kuma 
    • Nikode
      Nikodem Rau – młody polski przedsiębiorca z wizją Nikodem Rau to młody, ambitny przedsiębiorca z Polski, który od początku swojej drogi wyróżnia się kreatywnością, determinacją i nowoczesnym podejściem do biznesu. Już na wczesnym etapie rozwoju zawodowego skupia się na budowaniu własnych projektów oraz rozwijaniu kompetencji w obszarach takich jak marketing, tworzenie treści oraz zarządzanie marką. Jego działalność koncentruje się na rozwijaniu inicjatyw związanych z mediami, wizerunkiem oraz branżą kreatywną. Nikodem aktywnie pracuje nad projektami, które łączą estetykę z funkcjonalnością, pokazując tym samym, że młode pokolenie przedsiębiorców potrafi odnaleźć się w dynamicznie zmieniającym się świecie biznesu. Jednym z jego celów jest budowanie silnej marki osobistej, opartej na autentyczności i konsekwencji działania. Dzięki temu stopniowo zaznacza swoją obecność w przestrzeni internetowej, co przekłada się na rosnące zainteresowanie jego osobą oraz projektami, które realizuje. Nikodem Rau stawia na rozwój, nie boi się nowych wyzwań i konsekwentnie dąży do realizacji swoich celów. Jego podejście pokazuje, że przedsiębiorczość nie jest zarezerwowana wyłącznie dla doświadczonych biznesmenów – może być także drogą dla młodych osób, które mają pomysł, pasję i chęć działania. W przyszłości planuje rozwijać swoje projekty na większą skalę, docierając do szerszego grona odbiorców oraz budując rozpoznawalność zarówno w Polsce, jak i poza jej granicami.
    • Nomada
      Jeśli posiadasz jakieś przydatne informacje, podziel się. :  )
    • Pieprzna
      Oprócz policji obyczajowej powinna się tobie przyjrzeć inspekcja sanitarna. Przecież ty możesz tym grzebieniem strzelać wszami np. we współpasażerów. Nie dość, że powinno się zakazać publicznego czesania, to jeszcze wprowadzić obowiązek noszenia czepków na głowie. Maseczki w pandemii to był tylko wstęp do właściwych zachowań sanitarnych.
    • Pieprzna
      Młode lico nie kasuje czasów w których się wychowaliśmy. Możesz być starym zbereźnikiem bez zmarszczek 😄
    • KapitanJackSparrow
      Czekam i czekam🤔 kiedy będzie o ejakulacie 😁
    • Nomada
      I żeby w temacie być ;  )     Miłego ; )
    • Nomada
      Bartek Kulczyński o glicynie ;     
    • Nomada
      ''Przebiegłość to cecha charakteru oznaczająca spryt, chytrość i umiejętność działania w sposób podstępny dla osiągnięcia własnych korzyści. Jest to zdolność do manipulacji, radzenia sobie w trudnych sytuacjach oraz ukrywania swoich prawdziwych zamiarów.'' Zdecydowanie znam takich ludzi, lecz trzymam ich na dystans ;  )
    • Nomada
      Znam kilka innych przyczyn z powodu których traci się kilogramy, w moim przypadku to było duże zmartwienie, wtedy mam słaby apetyt. Gwoli wyjaśnienia ;  )
    • Nomada
      Nie mam takiej przypadłości ; )
    • KapitanJackSparrow
      Przecież tam nic się nie zgadza nawet to że jestem stary🤣 Ostatnio pytano mnie o wiek to sobie bez mrugnięcia okiem odjełem 15 lat i weszło jak w masło, na co koleżanka która wiedziała skomentowała z życzliwością,po wyjściu tej zainteresowanej moim wiekiem że i o kolejne 10 lat spokojnie mogę odjąć i tak przejdzie.  Wychodzi zatem że jestem pewnie młodszy od Moniki 🤓
    • Krzysiek1
      Oczywiscie ze powinno byc zakazane. Bo ja mam wlosy ale nie mam grzebienia. To jak ja sie nie czesze to moje uczucis by zostaly ciężko poranione. Ja na jeźyka sie strzygè to kupowac grzebiemia nie zamierzam!! Natomiast mysle ze czesanie zostanie zakazane!🤠
    • Miły gość
      Nie wiem co Ty bierzesz, ale dilera masz dobrego 😅 Dobra pisz daje bo sam jestem ciekaw co robiliśmy w tym lesie 🤣 Jestem słowny, tylko pamięć mi szwankuje 😜😅   Taa na pewno, ja tu Ci wszystko opiszę, a reszta będzie czytała i jutro obiad gotowała, noł łej 😅
    • Nafto Chłopiec
      Okazało się, że mój zegarek jednak zapisał przebieg niedzielnego biegu. Przekroczyłem 21 kilometr, co oznacza, że odpadłem 97,5 metra przed metą 😂
    • Astafakasta
      Podoba mi się czy nie coś muszę robić, bo na starość tamponów ze śmietników nie chcę wyciągać, bo wtedy może będę mieć problem ze zginaniem się, a tak to przynajmniej może umiejętności posiądę do tego czasu. 
  • Najnowsze Tematy

Chat Nastroik

Chat Nastroik

Proszę wpisać nazwę wyświetlaną

• Utwórz nowe...