Błękitna 263 Napisano 10 Stycznia 2022 Co Ty mnie tak inwigilujesz? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 10 Stycznia 2022 Przed chwilą, Błękitna napisał: Co za różnica. Jak dla Ciebie nie ma i wolisz udawać to Twoja sprawa, ale to jest na krótką metę. Dobra @Błękitna myśl sobie co chcesz, dla Ciebie mogę być i Putinem i papieżem, nie interesi mnie to. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 10 Stycznia 2022 8 minut temu, FAMME napisał: Jak dla Ciebie nie ma i wolisz udawać to Twoja sprawa, ale to jest na krótką metę. Dobra @Błękitna myśl sobie co chcesz, dla Ciebie mogę być i Putinem i papieżem, nie interesi mnie to. I po co te nerwy? Oj Edek, Edek. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprzna 5 268 Napisano 10 Stycznia 2022 2 minuty temu, Błękitna napisał: I po co te nerwy? Oj Edek, Edek. To nie Edek. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gregor Napisano 10 Stycznia 2022 3 godziny temu, FAMME napisał: Trawka. Wkalkulował Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 10 Stycznia 2022 3 minuty temu, Pieprzna napisał: To nie Edek. W sumie za grzeczny na Edka. A kto to Twoim zadaniem? ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 10 Stycznia 2022 10 minut temu, Błękitna napisał: I po co te nerwy? Oj Edek, Edek. A czy ja się denerwuje? A Ty nie jesteś moja była dziewczyna co mnie okradła? Dobra kończę głupi dyskusję. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 10 Stycznia 2022 5 minut temu, Gregor napisał: Wkalkulował Wałbrzych. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 215 Napisano 10 Stycznia 2022 Wałbrzych? Y cholery znowu mi temat zmaścili ? 1 Fifka zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 10 Stycznia 2022 21 minut temu, FAMME napisał: A czy ja się denerwuje? A Ty nie jesteś moja była dziewczyna co mnie okradła? Dobra kończę głupi dyskusję. No nie denerwuj się. Ogólnie to wszystko mi jedno kim jesteś. Nie wadzisz mi, nie przeszkadzasz, nie obrażasz. Baw się dobrze ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 215 Napisano 10 Stycznia 2022 6 minut temu, Błękitna napisał: No nie denerwuj się. Ogólnie to wszystko mi jedno kim jesteś. Nie wadzisz mi, nie przeszkadzasz, nie obrażasz. Baw się dobrze ? Jak kolega ma się dobrze bawić, skoro 2 dzień trwają zgadywanki: kim jest ? 2 Fifka i FAMME zareagowały na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 10 Stycznia 2022 11 minut temu, Frau napisał: Jak kolega ma się dobrze bawić, skoro 2 dzień trwają zgadywanki: kim jest ? Napisałabym coś jeszcze, ale po co. Ja kończę zabawę w zgadywanie. Natomiast na pewno potrzebne jest nowe słowo do zabawy słownej. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gregor Napisano 10 Stycznia 2022 49 minut temu, FAMME napisał: Wałbrzych. Ychap (kanał na YT) nic innego nie wymyślę Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 10 Stycznia 2022 3 minuty temu, Gregor napisał: Ychap (kanał na YT) nic innego nie wymyślę Hapalochlaena. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 215 Napisano 10 Stycznia 2022 11 minut temu, Błękitna napisał: Napisałabym coś jeszcze, ale po co. Ja kończę zabawę w zgadywanie. Natomiast na pewno potrzebne jest nowe słowo do zabawy słownej. Przyznaj się. Ty jesteś tą, która koledze pieniądze ukradła? Masz rację. Bez obecności adwokata nic więcej nie pisz ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 215 Napisano 10 Stycznia 2022 4 minuty temu, Błękitna napisał: Hapalochlaena. Enarenal. (Lek). Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 10 Stycznia 2022 7 minut temu, Frau napisał: Przyznaj się. Ty jesteś tą, która koledze pieniądze ukradła? Masz rację. Bez obecności adwokata nic więcej nie pisz ? Nikt za rękę mnie nie złapał, nic mi nie udowodnicie! ? 2 Fifka i Frau zareagowały na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 10 Stycznia 2022 7 minut temu, Frau napisał: Enarenal. (Lek). Naleśnik. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 215 Napisano 10 Stycznia 2022 Przed chwilą, Błękitna napisał: Nikt za rękę mnie nie złapał, nic mi nie udowodnicie! ? Już my tu zrobimy dochodzenie ? On Ci z miłości rzekł: Jam cały Twój ? Bierz co chcesz ? A Ty bezduszna istoto na kasę się rzuciłaś? ? 1 Fifka zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 215 Napisano 10 Stycznia 2022 2 minuty temu, Błękitna napisał: Naleśnik. Nikifor. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 10 Stycznia 2022 1 minutę temu, Frau napisał: Już my tu zrobimy dochodzenie ? On Ci z miłości rzekł: Jam cały Twój ? Bierz co chcesz ? A Ty bezduszna istoto na kasę się rzuciłaś? ? Ale absolutnie to nie ja ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 10 Stycznia 2022 1 minutę temu, Frau napisał: Nikifor. Fortuna. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gregor Napisano 10 Stycznia 2022 Unaczynienie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 10 Stycznia 2022 9 minut temu, Gregor napisał: Unaczynienie Niebieska. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 215 Napisano 10 Stycznia 2022 Niewidoma. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach