hogan 714 Napisano 8 Stycznia 2022 36 minut temu, FAMME napisał: Tkanina INAczej Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 8 Stycznia 2022 1 minutę temu, FAMME napisał: To zależy, mogę i drugi policzek nadstawić ? Ej! Bo strzelę focha. Dobranoc. Uuu. Podoba mi się to. (Już mnie nie ma) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 8 Stycznia 2022 (edytowany) 2 minuty temu, hogan napisał: Wręcz przeciwnie. Mięso krokodyle o niebo smaczniejsze niż ryby. Jadłam, to piszę z własnej degustacji. Gratuluję odwagi. Ja bym nie zjadła. A gdzie miałaś okazję zjeść taki rarytas? Edytowano 8 Stycznia 2022 przez Błękitna Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 8 Stycznia 2022 1 minutę temu, Błękitna napisał: Uuu. Podoba mi się to. (Już mnie nie ma) Żartowałem !!! Nie wyganiam. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hogan 714 Napisano 8 Stycznia 2022 Przed chwilą, Błękitna napisał: Gratuluję odwagi. Ja bym nie zjadła. A gdzie miałaś okazję zjeść taki rarytas? Niedaleko. W Niemczech. I dlaczego byś nie zjadła? Przecież na talerzu podają tak jak rybę a nie żywego krokodyla Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 8 Stycznia 2022 3 minuty temu, FAMME napisał: Żartowałem !!! Nie wyganiam. Szkoda. Ale zawsze możesz dostać z zaskoczenia. Co jest, w sumie, dosyć realne. Sama się wyganiam. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 8 Stycznia 2022 6 minut temu, hogan napisał: Wręcz przeciwnie. Mięso krokodyle o niebo smaczniejsze niż ryby. Jadłam, to piszę z własnej degustacji. I do jakiego innego mięsa smakiem możesz porównać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 8 Stycznia 2022 3 minuty temu, hogan napisał: Niedaleko. W Niemczech. I dlaczego byś nie zjadła? Przecież na talerzu podają tak jak rybę a nie żywego krokodyla Chodzi bardziej o to, że miałabym opór psychiczny. Lubię eksperymentować w kuchni. Ale nie wszystko jestem w stanie skosztować. 1 hogan zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 8 Stycznia 2022 4 minuty temu, Błękitna napisał: Szkoda. Ale zawsze możesz dostać z zaskoczenia. Co jest, w sumie, dosyć realne. Sama się wyganiam. Ale zza niewinność? Przemoc nie jest rozwiązaniem ? Chyba masz jutro, znaczy dziś wolne? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 8 Stycznia 2022 1 minutę temu, FAMME napisał: Ale zza niewinność? Przemoc nie jest rozwiązaniem ? Chyba masz jutro, znaczy dziś wolne? Chodzące niewiniątko. To nie przemoc, absolutnie. To słodkie tortury. Przecież lubisz słodkie. Miałam ciężki dzień. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 8 Stycznia 2022 1 minutę temu, Błękitna napisał: Chodzące niewiniątko. To nie przemoc, absolutnie. To słodkie tortury. Przecież lubisz słodkie. Miałam ciężki dzień. No może nie niewiniątko. Słodkie tortury? Hmmm ciekawe? Lubię słodkie, ale jak do tej pory ciasto ? Co się wydarzyło? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 8 Stycznia 2022 19 minut temu, hogan napisał: INAczej Zejście. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hogan 714 Napisano 8 Stycznia 2022 15 minut temu, FAMME napisał: I do jakiego innego mięsa smakiem możesz porównać. Już pisałam, że o niebo lepsze od ryby a więc w zasadzie, smakuje jak lepszy gatunek ryby. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hogan 714 Napisano 8 Stycznia 2022 3 minuty temu, FAMME napisał: Zejście. Ciepło Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 8 Stycznia 2022 10 minut temu, hogan napisał: Już pisałam, że o niebo lepsze od ryby a więc w zasadzie, smakuje jak lepszy gatunek ryby. Zaciekawiła mnie tym, a gdzie jadłaś takie rarytasy? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 8 Stycznia 2022 10 minut temu, hogan napisał: Ciepło Płodność. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gregor Napisano 9 Stycznia 2022 8 godzin temu, FAMME napisał: Płodność. Z tego raczej nic nie zbudujemy :))) Od nowa... Igrzyska Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 9 Stycznia 2022 8 godzin temu, FAMME napisał: No może nie niewiniątko. Słodkie tortury? Hmmm ciekawe? Lubię słodkie, ale jak do tej pory ciasto ? Co się wydarzyło? To sporo Cię ominęło. Wydarzyło się dużo złego. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 9 Stycznia 2022 17 minut temu, Błękitna napisał: To sporo Cię ominęło. Wydarzyło się dużo złego. Być może, ale wszystko jest do nadrobienia? Przykro mi, ale może musiało wydarzyć się coś złego, żeby teraz wydarzyło się dużo dobrego. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 9 Stycznia 2022 11 minut temu, FAMME napisał: Być może, ale wszystko jest do nadrobienia? Przykro mi, ale może musiało wydarzyć się coś złego, żeby teraz wydarzyło się dużo dobrego. No jasne. Na to liczę. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 9 Stycznia 2022 41 minut temu, Gregor napisał: Z tego raczej nic nie zbudujemy :))) Od nowa... Igrzyska Skafander. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 9 Stycznia 2022 1 minutę temu, Błękitna napisał: No jasne. Na to liczę. Wydaje mi się, czy nie masz dziś humoru? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gregor Napisano 9 Stycznia 2022 4 minuty temu, Błękitna napisał: Skafander. Dermatolog Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 9 Stycznia 2022 4 minuty temu, FAMME napisał: Wydaje mi się, czy nie masz dziś humoru? Coś w ten deseń. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 9 Stycznia 2022 2 minuty temu, Gregor napisał: Dermatolog Logopeda. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach