FAMME 278 Napisano 7 Stycznia 2022 1 minutę temu, Błękitna napisał: Uff, czyli mogę iść spokojnie spać. Hm.. ? Dobrej nocy Miałem to właśnie proponować, bo wielki czas na mnie. Nie wierzysz mi? Dobranoc ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gregor Napisano 7 Stycznia 2022 Spamujecie i nie wiem już na czym stanęła gra Zaczynam od nowa. Spamowanie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Basiunia 100 Napisano 7 Stycznia 2022 Niewiasta Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 8 Stycznia 2022 10 godzin temu, Błękitna napisał: Dzień dobry ? Żeby nie było że z moją pamięcią coś nie tak ? ☕? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 8 Stycznia 2022 7 godzin temu, Basiunia napisał: Niewiasta Standard. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifka 1 915 Napisano 8 Stycznia 2022 1 godzinę temu, FAMME napisał: Standard. Ardolino Reżyser filmowy Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 8 Stycznia 2022 8 minut temu, Fifka napisał: Ardolino Reżyser filmowy INOX. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 215 Napisano 8 Stycznia 2022 Nieźle sobie radzicie. Nox? A proszę. NoxPlayer ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hogan 714 Napisano 8 Stycznia 2022 Yerba mate 1 Frau zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gregor Napisano 8 Stycznia 2022 Ateista Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 215 Napisano 8 Stycznia 2022 41 minut temu, hogan napisał: Yerba mate Ale mnie załatwiłaś, a to ja chciałam załatwić Was ? 1 hogan zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 215 Napisano 8 Stycznia 2022 Ateista. Starosta. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 8 Stycznia 2022 5 godzin temu, FAMME napisał: Dzień dobry ? Żeby nie było że z moją pamięcią coś nie tak ? ☕? Kawa wystygła, ale ciasto pycha ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KapitanJackSparrow 3 559 Napisano 8 Stycznia 2022 29 minut temu, Błękitna napisał: Kawa wystygła, ale ciasto pycha ? Chamy Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 8 Stycznia 2022 6 minut temu, KapitanJackSparrow napisał: Chamy Obawiam się, że to moja wina bo późno przyszłam. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 215 Napisano 8 Stycznia 2022 Chamy. Amylaza. 1 Fifka zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 215 Napisano 8 Stycznia 2022 22 minuty temu, Błękitna napisał: Obawiam się, że to moja wina bo późno przyszłam. Obawiam się, że KJS odniósł się do Twojego ostatniego słowa: pyCHA ? 2 KapitanJackSparrow i Fifka zareagowały na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 8 Stycznia 2022 1 godzinę temu, Błękitna napisał: Kawa wystygła, ale ciasto pycha ? Było tyle nie spać ? Ale cieszę się że ciacho smakowało ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 8 Stycznia 2022 I teraz nie wiem do którego słowa się odnieść ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 8 Stycznia 2022 58 minut temu, Frau napisał: Obawiam się, że KJS odniósł się do Twojego ostatniego słowa: pyCHA ? A, faktycznie ? 27 minut temu, FAMME napisał: Było tyle nie spać ? Ale cieszę się że ciacho smakowało ? Ja od wczesnych godzin rannych jestem na nogach. Dobra, koniec spamowania. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 215 Napisano 8 Stycznia 2022 3 minuty temu, Błękitna napisał: A, faktycznie ? Ja od wczesnych godzin rannych jestem na nogach. Dobra, koniec spamowania. Spokojnie. Wątek przeze mnie założony. Bawta się jak chceta. Kompletnie mi to nie przeszkadza, wręcz jestem za ? 1 1 Fifka i Błękitna zareagowały na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 215 Napisano 8 Stycznia 2022 Podrzucę kolejne słowo, jako początek zabawy. Samowola. 1 Fifka zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 8 Stycznia 2022 44 minuty temu, Błękitna napisał: A, faktycznie ? Ja od wczesnych godzin rannych jestem na nogach. Dobra, koniec spamowania. ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 8 Stycznia 2022 38 minut temu, Frau napisał: Podrzucę kolejne słowo, jako początek zabawy. Samowola. Olaf. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifka 1 915 Napisano 8 Stycznia 2022 1 godzinę temu, FAMME napisał: Olaf. lafirynda Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach