FAMME 278 Napisano 7 Stycznia 2022 3 minuty temu, Maybe napisał: Rambo Mbox- radio Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 7 Stycznia 2022 1 minutę temu, Błękitna napisał: No ok, niech Ci będzie takie tłumaczenie, wybroniłeś się ? Nie znam słowa na mbo ? Jaka Ty łaskawa ? Otwórz oczy, już napisałem ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 7 Stycznia 2022 (edytowany) 1 minutę temu, FAMME napisał: Jaka Ty łaskawa ? Otwórz oczy, już napisałem ? Po mnie ? ? Edytowano 7 Stycznia 2022 przez Błękitna Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 7 Stycznia 2022 1 minutę temu, FAMME napisał: Jaka Ty łaskawa ? Łaskawość to cnota! ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 7 Stycznia 2022 Przed chwilą, Błękitna napisał: Po mnie ? ? No co Ty, poddajesz się? ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 7 Stycznia 2022 Przed chwilą, Błękitna napisał: Łaskawość to cnota! ? Nie wierzę że jesteś łaskawa ?? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 7 Stycznia 2022 4 minuty temu, FAMME napisał: No co Ty, poddajesz się? ? Że napisałeś słowo po mnie! ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 7 Stycznia 2022 2 minuty temu, Błękitna napisał: Że napisałeś słowo po mnie! ? Aaaaaa? Co ja poradzę że nie mogłem znaleźć enter ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 7 Stycznia 2022 4 minuty temu, FAMME napisał: Nie wierzę że jesteś łaskawa ?? Oj tam. Zależy dla kogo. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 7 Stycznia 2022 8 minut temu, FAMME napisał: No co Ty, poddajesz się? ? Ja się nigdy nie poddaję ! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 7 Stycznia 2022 1 minutę temu, FAMME napisał: Aaaaaa? Co ja poradzę że nie mogłem znaleźć enter ? Pewnie, pewnie ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 7 Stycznia 2022 Przed chwilą, Błękitna napisał: Oj tam. Zależy dla kogo. Chodziło mi o tą cnotę ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 7 Stycznia 2022 Przed chwilą, Błękitna napisał: Ja się nigdy nie poddaję ! Więc walcz jak lwica ? 1 minutę temu, Błękitna napisał: Pewnie, pewnie ? No serio serio ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 7 Stycznia 2022 4 minuty temu, FAMME napisał: Chodziło mi o tą cnotę ? No, ale co z nią nie tak? ?? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 7 Stycznia 2022 45 minut temu, Błękitna napisał: No, ale co z nią nie tak? ?? No właśnie, co z nią? ?? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 7 Stycznia 2022 12 minut temu, FAMME napisał: No właśnie, co z nią? ?? No przecież nie będę Ci się zwierzać ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 7 Stycznia 2022 Przed chwilą, Błękitna napisał: No przecież nie będę Ci się zwierzać ? Spójrz, przecież nikogo tu nie ma??? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gregor Napisano 7 Stycznia 2022 1 godzinę temu, FAMME napisał: Mbox- radio Boxing Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 7 Stycznia 2022 (edytowany) 6 minut temu, FAMME napisał: Spójrz, przecież nikogo tu nie ma??? Jak nikogo, Ty jesteś. I Gregor! Edytowano 7 Stycznia 2022 przez Błękitna Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 7 Stycznia 2022 1 minutę temu, Gregor napisał: Boxing Inguszetia. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 7 Stycznia 2022 3 minuty temu, Błękitna napisał: Jak nikogo, Ty jesteś. To już znikam ? 2 minuty temu, Błękitna napisał: Inguszetia. Tiamina. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 7 Stycznia 2022 8 minut temu, FAMME napisał: To już znikam ? Tiamina. Inauguracja. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 7 Stycznia 2022 1 minutę temu, Błękitna napisał: Inauguracja. Cjalis- egzorcysta. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błękitna 263 Napisano 7 Stycznia 2022 1 minutę temu, FAMME napisał: Cjalis- egzorcysta. A, jesteś, myślałam, że zniknąłeś ? Stapler. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAMME 278 Napisano 7 Stycznia 2022 1 minutę temu, Błękitna napisał: A, jesteś, myślałam, że zniknąłeś ? Stapler. Nie chciałem żeby było Ci smutno beze mnie ? Leroy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach