- Niebo
- Borówka
- Szary
- Porzeczka
- Arbuz
- Truskawka
- Pomarańcz
- Banan
- Jabłko
- Szmaragd
- Czekolada
- Węgiel
-
Statystyki forum
-
Tematów9 536
-
Postów252 284
-
-
Statystyki użytkowników
-
Użytkowników819
-
Najwięcej dostępnych8 477
Najnowszy użytkownik
LindaVah
Dołączył -
-
Nowe Posty
-
Przez Monika · Napisano
aaa sory Ty nie o tym....ups😉 przepraszam, ja wciąż o Tobie😳 nas...nieważne. Nie czytaj.🤭 -
-
Przez Monika · Napisano
Prawdę mówiąc zupełnie podobnie moi pasażerowie się zachowują😄 -
Przez Monika · Napisano
O czym Ty piszesz? Chyba Ci się strony pomieszały! Hahah jaki zboczeniec! Reszta palców na górze!!!! (Na "ł") Nie wytrzymam! Już teraz wiem czemu taki oburzony był😂 Oj Kosciu hahahah. -
-
-
-
Przez Antypatyk · Napisano
O tym majeranku to już legendy krążą... muszę spróbować... 😉 -
Są dowody w postaci rysunków i rytów naskalnych datowanych na 6 do 4 tysięcy lat przed naszą erą przedstawiające statki kosmiczne, kosmonautów w kombinezonach strzelających promieniami co ma świadczyć o walkach (wojnie?) miedzy przybyszami z nieba... -
-
Przypomnę tylko, że UFO to każdy niezidentyfikowany obiekt latający... i to wcale nie muszą być przybysze z kosmosu -
Przez KapitanJackSparrow · Napisano
@Pieprzna zobacz jaką marchewkę znalazłem ( nie bój się otworzyć 🤣 -
Brakuje mi tu lubczyku... 🙂 Gdzie mieszkasz?🤔😉 -
Tak , np miała kontakt z nasieniem w WC -
A to akurat: wielkość- to nie żaden argument. Ja akurat wierzę że istnieją obce cywilizacje i inne życie na innych planetach. Ale że nas odwiedzają to już niekoniecznie. Natomiast gdyby była cywilizacja zaawansowana bardziej od nas i która miała by sposób na podróże międzygwiezdne to skąd wiesz czy na Ziemię nie wysyłała by specjalnych małych lądowników w kształcie spodków? Ale jak mówię łatwowierny nie jestem i potrzeba dowodów. -
To jak już masz miętę to połącz ją z limonką poduś dokładnie dodaj rumu i cukru trzcinowego dobrze mulderem potraktuj dodaj lodu i wody gazowanej i odrobinę Sprite. Teraz możesz usiąść i podziwiać świergot ptaszków. Yyyy te ptaszki się pojawiły 😅 aleeee musisz uwierzyć na słowo że to był przypadek. Aha kryminały lubisz ale tylko te które cię pochłoną bez reszty. 🤔 Hmm było kilka takich . Np 07 zgloś się, albo Glina . Ale ten wyżej film to nie jest kryminał -
-
-
Przez Nomada · Napisano
Był taki gołąb i u nas. Chory. Miał swój domek i jedzenie. Czuł że jest bezpieczny. Nie latał .Pewnej nocy wyszedł za ogrodzenie i już nie wrócił. Rano idąc na autobus zobaczyłam na jezdni rozjechanego gołębia. Nie wszystko możemy zmienić. Taka nauka z tej sytuacji płynęła. -
Przez Nomada · Napisano
Ziemia ma się dobrze Kapitanie, to ludzie się pogubili. Lubię kryminały, te ze skrupulatnym scenariuszem oglądam nie jak jakiś widz. -
Przez Nomada · Napisano
Klosz to nie jest dobre miejsce dla nikogo. Jeśli bezpośrednia walka jest Ci pisana to walcz, spełniaj się. Tylko pamiętaj że nie jest sztuką przetrwać burzę. -
Przez Nomada · Napisano
Melisa z miętą cytrynową już wysuszona, czeka na krótkie i zimne dni. Rozmaryn się obraził za zbyt radykalne cięcie ( nie moją ręką) i poszedł sobie za płot, do sąsiadów więc musiałam posadzić nowy. Przyjął się. Majeranek oszalał po deszczowym maju a tymianek już kwitnie. Z malin chyba tylko liście zbiorę a poziomki zmarzły. Dziwna ta wiosna. -
-
Przez Gość w kość · Napisano
ale tu przynajmniej nie ma analnych tematów, ... to było nudne... i w zasadzie do dupy🤨 -
Przez Gość w kość · Napisano
jedna więcej, ... albo Monika po prostu zwolniła hamulec🤨
-
-
Najnowsze Tematy
-
-
-
-
2
Przez kuba
Rozpoczęty -