Publikujesz jako gość.
Jeśli masz konto, Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.
Uwaga: Twój wpis będzie wymagał zatwierdzenia moderatora, zanim będzie widoczny.
Ja bym zjadła wszystko prócz mięsa, krewetek w cieście i tego rybnego czegoś po lewej na dole (krab, kalmary?) i piwa. Zjadłabym dwa dania! Twoje najpierw, bo lepsze! Tylko byś miał mięso. I lodów w biedronce nie!
No chyba, że przed okresem, teraz jem Merci przed🤗
Nie, to nie kwestia dania. Kiedyś jechaliśmy 45 min w jedną stronę, potem czekaliśmy godzinę w kolejce na Ramen, zjadła z 1/3 po czym stwierdziła że już nie może i resztę na wynos weźmie 🙄
A wczoraj takie jedzonko było:
https://zapodaj.net/plik-zOGJcsX43b
Do zainteresowanej .
Czy złożyłaś już życzenia Bogu , który ma dzisiaj swe imieniny : Trójcy Pzenajświętszej ?
Czt wiesz co należy życzyć Bogu w takim dniu ?
Ja się dziwię tylko dlaczego rząd nasz domagał się reparacji wojennych od Niemiec za II wojnę św. a nie zażądał reparacji wojennych od rciągłych napaści Krzżaków począwszy od bitwy pod Cedynią (stoczonej 24 czerwca 972 r.) oraz przez następne 10 wieków ciągłych wojen.
Za te liczne napaści na nasz kraj ,rząd niemiecki jeszcze nie przzeprosił.
Ironia z Nomady! W żadnym wypadku, poezja bo to słowo ładnie określa... hmm ... złożone aspekty relacji a także meandry psychiki kobiecej , i jest to swoisty wyraz mojego uznania do jej predyspozycji do relacji która określił bym krótko że konie można kraść. No prościej się już nie da 😬
Bierzesz taką do knajpy, płacisz, zjada połowę bo już nie może. W drodze powrotnej zahaczamy o Biedronkę, kupujemy lody, a ta po przyjściu do domu zjada jeden po drugim 🙄
Sukorski obrażą prezydenta wypominając mu kłamstwa i tchórzostwo za wetowanie przyjetego programu SAFE. Wylicza jak to dobrze rząd już zainwestował przyznany wielomiliardowy kredyt w gospodarkę i militaria.
Nie wspomniał tylko to o tym na jaki procent jest ten kredyt.
A historia naszego narodu jednoznacznie pokazała przez ostatnie dziesięć wieków , że pojecie tchórzostwa wobec Niemiec nie stosuje się tylko niechęć i sprzeciw, miecz i tarczę.