dorka84 449 Napisano 8 Października 2021 Jejku Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KapitanJackSparrow 3 586 Napisano 8 Października 2021 22 minuty temu, BrakLoginu napisał: ojejej Jejku! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 217 Napisano 9 Października 2021 J...ak ku...rde z Wami grać ? Trzeba inne słowo dać ? APAP. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dana 60 Napisano 9 Października 2021 Papierek Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 217 Napisano 9 Października 2021 Rekrut. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KapitanJackSparrow 3 586 Napisano 9 Października 2021 7 minut temu, Frau napisał: Rekrut. Rutyna hehe Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KapitanJackSparrow 3 586 Napisano 9 Października 2021 No dobra niech będzie rutynowa ☺️ Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bulgarius 55 Napisano 9 Października 2021 Awangarda Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 217 Napisano 9 Października 2021 25 minut temu, KapitanJackSparrow napisał: No dobra niech będzie rutynowa ☺️ Owal. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 217 Napisano 9 Października 2021 24 minuty temu, Bulgarius napisał: Awangarda Rda? Dzięki ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bulgarius 55 Napisano 9 Października 2021 Przed chwilą, Frau napisał: Rda? Dzięki ? Ej. Dałem łatwe Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 217 Napisano 9 Października 2021 9 minut temu, Bulgarius napisał: Ej. Dałem łatwe To dawaj dalej ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bulgarius 55 Napisano 9 Października 2021 RDA - Regionalny Dworzec Autobusowy Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bulgarius 55 Napisano 9 Października 2021 Owyście Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bulgarius 55 Napisano 9 Października 2021 Ścieszka, Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bulgarius 55 Napisano 9 Października 2021 Dalej powinno chyba wam pójść. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 217 Napisano 9 Października 2021 6 minut temu, Bulgarius napisał: Ścieszka, Zka... czy żka... Tak czy siak, nie wiem ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bulgarius 55 Napisano 9 Października 2021 8 minut temu, Frau napisał: Zka... czy żka... Tak czy siak, nie wiem ? Nie komplikujmy sprawy XD Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 217 Napisano 9 Października 2021 2 minuty temu, Bulgarius napisał: Nie komplikujmy sprawy XD Sprawy... Awykonalne ? (dajesz ?) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bulgarius 55 Napisano 9 Października 2021 (edytowany) 7 godzin temu, Frau napisał: Sprawy... Awykonalne ? (dajesz ?) Chcesz mnie wykończyć? Lne poszewki? Chyba się pisze Lniane Dałem ciała Edytowano 9 Października 2021 przez Bulgarius 1 Frau zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jester 64 Napisano 9 Października 2021 Ściśle rzecz biorąc, 3 ostatnie litery od oczywiście to „cie”, więc słowo „ścieżka” jest nieprawidłowe i do tego powinno się wrócić. 2 Bulgarius i Frau zareagowały na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bulgarius 55 Napisano 9 Października 2021 34 minuty temu, Jester napisał: Ściśle rzecz biorąc, 3 ostatnie litery od oczywiście to „cie”, więc słowo „ścieżka” jest nieprawidłowe i do tego powinno się wrócić. Masz rację. Cietrzewia. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 217 Napisano 9 Października 2021 Wiata. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bulgarius 55 Napisano 9 Października 2021 Atawizm. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 217 Napisano 9 Października 2021 Izmir. (Miasto w Turcji). Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach