Publikujesz jako gość.
Jeśli masz konto, Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.
Uwaga: Twój wpis będzie wymagał zatwierdzenia moderatora, zanim będzie widoczny.
Chyba my się nie zrozumieli,
Primo nie wybieram się do ciebie, przykro mi😁 ale poznałem ziomka z Rybnika i od niego wiem o tych dzielnicach , zatem naturalną ciekawością było czy prawdę mówi , ot zapytać Rybniczankę🙂
Duo, to po prawdzie wybieram do Rybnika w najbliższy piątek ale w obręb stadionu.
Tercjo gwara. Nie lubicie jak obcy wchodzą w wasze buty, a słyszę też od niektórych że wstydzą się przy nas gadać po swojemu, no widzę różnie jest. Niesłusznie uważam. Także tego nic złego na tu się nie wydarzyło. 👋
U śwagra wódka się skończyła i liczysz, że u mnie za darmo pochlejsz? Potem na forum będziesz się chwalił jakie miałeś wakacje All inclusive? Zapomnij.
Pogadać też nie pogadamy, bo szwargoczesz chyba gwarą kaszubską. Ni uja nie rozumiem twojej mowy 🤔
A gdyby tak zachęcić młodzież do obozów przetrwania? Byliby silni, zdrowi, wysportowani. To też można robić na własną rękę. Nie potrzeba przy tym dużych pieniędzy. Umysł jest bardzo sprawny, gdy człowiek np. biega lub jeździ dużo rowerem albo pływa. Stanowiska zarządcze czekają na sprawnych ludzi jeszcze...
Czasem przychodzą głody, które trzeba wytrzymywać. Wyzwalaczem są u mnie znajomości z kobietami, bo uczucia do kobiet są podobne do tego co wywołują narkotyki...
Dzieciak z ulicy, na którego każdy ma wywalone pewnie będzie myślał podobnie. Każdy sobie rzepkę skrobie, bo nawet nikt nie przyszedł do moich starych i nic nie powiedział. Chyba każdy chciał na tym po prostu zarobić, może wpierdol.