ZimnaZośka 49 Napisano 24 Sierpnia 2021 Samuraj Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrakLoginu 7 380 Napisano 24 Sierpnia 2021 Rajdowa Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kukułka Napisano 24 Sierpnia 2021 owad Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dana 60 Napisano 24 Sierpnia 2021 Wademekum Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kukułka Napisano 24 Sierpnia 2021 makaron Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrakLoginu 7 380 Napisano 24 Sierpnia 2021 5 minut temu, kukułka napisał: makaron Ty nam tutaj makaronu na uszy nie nawijaj 11 minut temu, Dana napisał: Wademekum Kumpela Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kukułka Napisano 24 Sierpnia 2021 11 minut temu, BrakLoginu napisał: Ty nam tutaj makaronu na uszy nie nawijaj Kumpela Ale ja wysłałam kumak a nie makaron. Makaron wysyłałam kiedyś, sto lat temu. Ktoś mi robi psikusy. Jeśli jeszcze raz mi tak napsoci, to się pożegnam ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrakLoginu 7 380 Napisano 24 Sierpnia 2021 8 minut temu, kukułka napisał: Ale ja wysłałam kumak a nie makaron. Makaron wysyłałam kiedyś, sto lat temu. Ktoś mi robi psikusy. Jeśli jeszcze raz mi tak napsoci, to się pożegnam ? Widocznie przeglądarka na jakimś urządzeniu zapamiętała ten "makaron" to się zdarza, gdy się wyjdzie lub net padnie i nie zdąży się wysłać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PNINA 38 Napisano 24 Sierpnia 2021 55 minut temu, BrakLoginu napisał: Kumpela elana . Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrakLoginu 7 380 Napisano 24 Sierpnia 2021 Anagram Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kukułka Napisano 24 Sierpnia 2021 ramoneska Hahaha... jednak to moja wina. Wymyśliłam kumak, a jak wymyślam słówko, to również sprawdzam w myślach czy z niego da się ułożyć następne. Kumak - makaron. To chyba tak miało być (tak myślę). ? Może jednak w pracy faktycznie nie powinnam bawić się w słówka, bo potem mi takie cyrki wychodzą i jeszcze próbuję zrzucić winę na innych ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrakLoginu 7 380 Napisano 24 Sierpnia 2021 2 minuty temu, kukułka napisał: Hahaha... jednak to moja wina. Wymyśliłam kumak, a jak wymyślam słówko, to również sprawdzam w myślach czy z niego da się ułożyć następne. Kumak - makaron. To chyba tak miało być (tak myślę). ? Mam podobnie. Przeważnie sprawdzam, czy z tego mojego da się coś ułożyć. No i też przeważnie piszę w pracy. Nie ma co się przejmować Skandynawia Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mawelko 2 Napisano 24 Sierpnia 2021 Wiaderko Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kukułka Napisano 24 Sierpnia 2021 RKO (Resuscytacja krążeniowo- oddechowa) ostatnie 3 litery owa Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrakLoginu 7 380 Napisano 24 Sierpnia 2021 RKom (polska spółka) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jacenty 2 836 Napisano 24 Sierpnia 2021 Kominiarz (Polski czyściciel różnych otworów..) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrakLoginu 7 380 Napisano 24 Sierpnia 2021 Arze (od papugi i jednostki miar) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kukułka Napisano 24 Sierpnia 2021 Rzeżucha Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrakLoginu 7 380 Napisano 24 Sierpnia 2021 Charmant Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kukułka Napisano 24 Sierpnia 2021 antylopa Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrakLoginu 7 380 Napisano 24 Sierpnia 2021 Opatrunek Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aco 2 990 Napisano 24 Sierpnia 2021 Nektar Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dana 60 Napisano 24 Sierpnia 2021 Targowisko Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrakLoginu 7 380 Napisano 24 Sierpnia 2021 Skoagulowane Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dana 60 Napisano 24 Sierpnia 2021 Anemik Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach