Publikujesz jako gość.
Jeśli masz konto, Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.
Uwaga: Twój wpis będzie wymagał zatwierdzenia moderatora, zanim będzie widoczny.
Daj mi spokój okropna babo. Twój ukochany zamieszcza gifa że niby latam za tobą, a ja mam cię w dalekim poważaniu. I co mam się temu biernie przyglądać. Ściągnij różowe okulary i przyfasol się do niego. I kim ty jesteś by mi mówić kim ja się mam zajmować, to moja sprawa. Nie obrażaj też kobiet kimkolwiek są bo żadna z nich nie była chętna słać nudesow mi. Jesteś tak ograniczona że nie jesteś w stanie wyłapać satyry żartów i temperatury naszych ozmów. To się nie wtrącaj i nie dyskutuj. A teraz po tym poście napiszę. Nie odzywaj się więcej do mnie , Basta , zostaw mnie w spokoju proszę.i sobie tam żyj.
Marian ostro zabalował i wraca do domu. Po drodze wpada na szatański pomysł - będzie kopulował z żoną. Wchodzi do domu, rozbiera się w korytarzu. Zagląda do sypialni - żonka śpi, tyłeczek wystaje poza kołdrę, idealnie! Wchodzi do środka, gramoli się do łóżka i słyszy:
- Marian, jesteś kompletnie napruty.
- Wcale że nie! - dzielnie broni się nasz bohater. - Dlaczego tak twierdzisz?
- Bo mieszkasz piętro wyżej...
A Ty mógłbyś funkcjonować nie poruszając tematu mojej osoby choćby przez jeden dzień?
Moja relacja z kimkolwiek innym tutaj to nie Twoja sprawa!
Zajmij się tymi Paniami, co Cie tu adorowały. Gdzie one są? Było fajnie jak były. Napisz na priv do nich. Może wrócą, były chętne słać Ci nawet nudesy, czemu się nimi nie zajmujesz? Zostaw mnie już w spokoju, prosiłam!!!