Skocz do zawartości


Zaloguj się, aby obserwować  
Vojteck

Panele w kuchni - dobry pomysl?

Polecane posty

Vojteck

Witam, wlasnie wykanczam mieszkanie pod wynajem. Zastanawiam sie co polozyc w kuchni - panele czy plytki. Za panelami przemawia koszt i latwosc polozenia/wymiany. Powstaje jednak problem w przypadku zalania. Plytki sa trwalsze, jednak tez mozna je stosunkowo latwo obic spadajacym garnkiem, etc. Czy ktos ma jakies doswiadczenia jak sie sprawuja panele podlogowe w kuchni, czy latwo sie niszcza, czy naprawde wystarczy chwila nieuwagi z woda i juz jest problem? Mowa o panelach AC3.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach


Wesoły
BrakLoginu

Znam ludzi co mają panele wiele lat w kuchni i sobie to bardzo chwalą. AC3 to jednak bym nie brał, zainwestowałbym w takie o mniejszej ścieralności, no i jak wspomniałeś łatwiej odbić, ale też w przypadku upadku naczyń jest większa szansa, że się nie zbiją :) 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do rozmowy

Publikujesz jako gość. Jeśli masz konto, Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.
Uwaga: Twój wpis będzie wymagał zatwierdzenia moderatora, zanim będzie widoczny.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

Zaloguj się, aby obserwować  





Chat Nastroik

Chat Nastroik

Proszę wpisać nazwę wyświetlaną

×
×
  • Utwórz nowe...