lolitka Napisano 20 Kwietnia 2018 Witam. Jestem ciekawa jak Wy odróżniacie różne części mięsa wieprzowego? Czym dla Was różni się łopatka od szynki czy karczku ? Ja czasami serio nie potrafię ich rozróżnić może mają jakieś znaki szczególne które pomogą mi w rozpoznawaniu? Dziękuję z góry za odp Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
123 Napisano 30 Kwietnia 2018 Na oko mozna rozroznic po ksztalcie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
123 Napisano 30 Kwietnia 2018 Na oko to mozna rozroznic po ksztalcie. Ale taki wieksze kawalki, to z reguly sa opisane w sklepie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
123 Napisano 30 Kwietnia 2018 Karczek jest ciemniejszy, poprzerasany tluszczem. Lopatka jest jasniejsza, gladka. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach