Skocz do zawartości


Zaloguj się, aby obserwować  
menago

Jak piec tę marketową pizzę

Polecane posty

menago

Chodzi o tę najtańszą z Tesco, Carrefoura czy Auchana bo to niemal to samo. Wkładam do piekarniczka i po 15-20 minutach wyciągam coś tak twardego jak suchar, wiem że tanie mięso psy jedzą ale może jest jakiś sposób by to ciasto było pulchne.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach


Przygnębiony
RAW

Spróbuj piec 6-7 minut i w temperaturze 160-180*C, powinno być wyjść inaczej, ale zawsze warto sprawdzać samemu czy wychodzi dobrze, lekko podnieść róg i spojrzeć czy jest lekko brązowa - powinno wyjść, ja przeważnie jak nie chce mi się gotować to odgrzewam pizze do póki ser się nie stopi i wychodzi dobrze :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do rozmowy

Publikujesz jako gość. Jeśli masz konto, Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.
Uwaga: Twój wpis będzie wymagał zatwierdzenia moderatora, zanim będzie widoczny.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

Zaloguj się, aby obserwować  





Chat Nastroik

Chat Nastroik

Proszę wpisać nazwę wyświetlaną

×
×
  • Utwórz nowe...