Zuzia 944 Napisano 3 Czerwca 2019 Mam zamiar kupić gril elektryczny. Możecie coś polecić? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrakLoginu 7 282 Napisano 4 Czerwca 2019 Miałem, później przesiadłem się na gazowy i też już nie mam. Chcesz do domu czy na zewnątrz, jak na zewnątrz, to dlaczego elektryczny? Mogę spojrzeć w czasie wolnym na parametry i który, by się najbardziej nadawał Ja myślę, że zbuduję sobie statyw z rusztem i pieczenie nad ogniskiem, bo to ponoć ostatnio modne Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzia 944 Napisano 4 Czerwca 2019 Czasami wszystko jest na mojej głowie i nie mam czasu i cierpliwości na rozpalanie grila Też myślałam o takim jak mówisz i ktoś mi nawet obiecał zrobić, ale nie wiem jak to będzie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrakLoginu 7 282 Napisano 4 Czerwca 2019 2 minuty temu, Zizi napisał: Też myślałam o takim jak mówisz i ktoś mi nawet obiecał zrobić, ale nie wiem jak to będzie. No ten akurat według mnie jest najlepszy. Kupne nie są złe, ale ja bym poczekał na wspomnianego wykonawcę, bo jak się domyślam, to to nie będzie byle jakie dzieło i Tobie ładnie to odpicuje Gazowy czy elektryczny jest o tyle fajny, że jest przy nim mało roboty, no i zdrowszy niż te tradycyjne grille Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrakLoginu 7 282 Napisano 9 Czerwca 2019 (edytowany) Jak Ci @Zizi obiecałem tak sprawdziłem elektryczne, trochę późno, bo wyleciało mi z głowy, więc nie bij Przejrzałem trochę tych modeli i Tefal GC 3050 wydaje mi się najlepszy wśród prezentowanych w necie. Powierzchnia grillowania o wymiarach 29,4x20,4 cm ma 600 cm², czyli dość spora na tego typu urządzenia. Cytat Dwie funkcje: dwustronny grill mięsny i grill elektryczny (urządzenie otwiera się do 180°). Dwie płyty z powłoką zapobiegającą przywieraniu są odlewane, nachylone i wyjmowane, aby ułatwić mycie. Nachylenie ułatwia odprowadzanie soku do specjalnego zbiornika. Zawiasy są regulowane, aby móc piec grube kawałki mięsa. Urządzenie jest bardzo łatwe w użyciu, wewnątrz, jak i na zewnątrz, dzięki szerokiemu izolowanemu uchwytowi. Moc 2000 W zapewnia szybki wzrost temperatury. Nie podam konkretnego linku, bo to nie trudno znaleźć, a czasem Rawik da mi bana za reklamę Cena też wydaje się bardzo ok, bo kosztuje 280pln Edytowano 9 Czerwca 2019 przez BrakLoginu 1 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach