Skocz do zawartości


Zaloguj się, aby obserwować  
Zuzia

Gril elektryczny

Polecane posty

Zuzia

Mam zamiar kupić gril elektryczny. Możecie coś polecić?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach


Wesoły
BrakLoginu

Miałem, później przesiadłem się na gazowy i też już nie mam. 

Chcesz do domu czy na zewnątrz, jak na zewnątrz, to dlaczego elektryczny? Mogę spojrzeć w czasie wolnym na parametry i który, by się najbardziej nadawał :) 
Ja myślę, że zbuduję sobie statyw z rusztem i pieczenie nad ogniskiem, bo to ponoć ostatnio modne :) 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Zuzia

Czasami wszystko jest na mojej głowie i nie mam czasu i cierpliwości na rozpalanie grila

Też myślałam o takim jak mówisz i ktoś mi nawet obiecał zrobić, ale nie wiem jak to będzie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Wesoły
BrakLoginu
2 minuty temu, Zizi napisał:

Też myślałam o takim jak mówisz i ktoś mi nawet obiecał zrobić, ale nie wiem jak to będzie.

No ten akurat według mnie jest najlepszy. Kupne nie są złe, ale ja bym poczekał na wspomnianego wykonawcę, bo jak się domyślam, to to nie będzie byle jakie dzieło i Tobie ładnie to odpicuje :) 
Gazowy czy elektryczny jest o tyle fajny, że jest przy nim mało roboty, no i zdrowszy niż te tradycyjne grille :) 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Wesoły
BrakLoginu

Jak Ci @Zizi obiecałem tak sprawdziłem elektryczne, trochę późno, bo wyleciało mi z głowy, więc nie bij :) 

Przejrzałem trochę tych modeli i Tefal GC 3050 wydaje mi się najlepszy wśród prezentowanych w necie. 
Powierzchnia grillowania  o wymiarach 29,4x20,4 cm ma 600 cm², czyli dość spora na tego typu urządzenia.

Cytat

Dwie funkcje: dwustronny grill mięsny i grill elektryczny (urządzenie otwiera się do 180°).
Dwie płyty z powłoką zapobiegającą przywieraniu są odlewane, nachylone i wyjmowane, aby ułatwić mycie. Nachylenie ułatwia odprowadzanie soku do specjalnego zbiornika.
Zawiasy są regulowane, aby móc piec grube kawałki mięsa.
Urządzenie jest bardzo łatwe w użyciu, wewnątrz, jak i na zewnątrz, dzięki szerokiemu izolowanemu uchwytowi.
Moc 2000 W zapewnia szybki wzrost temperatury.

Nie podam konkretnego linku, bo to nie trudno znaleźć, a czasem Rawik da mi bana za reklamę :P 
Cena też wydaje się bardzo ok, bo kosztuje 280pln :) 

Edytowano przez BrakLoginu
  • Super 1

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do rozmowy

Publikujesz jako gość. Jeśli masz konto, Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.
Uwaga: Twój wpis będzie wymagał zatwierdzenia moderatora, zanim będzie widoczny.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

Zaloguj się, aby obserwować  





Chat Nastroik

Chat Nastroik

Proszę wpisać nazwę wyświetlaną

×
×
  • Utwórz nowe...