dorka84 448 Napisano 7 Listopada 2021 Zasada "2 kłamstwa i 1 prawda ", polega na tym, że jedna osoba (1) pisze o sobie trzy zdania, w tym dwa nieprawdziwe a jedno prawdziwe a osoba, która pisała kolejny post (2) zgaduje, co jest prawdą a co nie, pisze swoje trzy zdania i kolejna osoba (3) pisze dalej itd itd Osoba pisząca post o sobie, może napisać post tylko prostujący pod postem, osoby (2) która odgadła, lub nie. Zaczynamy ? To o mnie: 1. Uwielbiam góry 2. Ubóstwiam mazury 3. Kocham morze. Dobrej zabawy. 2 Fifka i Frau zareagowały na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 214 Napisano 7 Listopada 2021 @dorka84 Strzelam, że uwielbiasz góry ? 1 dorka84 zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 214 Napisano 7 Listopada 2021 Ja, lubię: Róże. Tulipany. Frezje? 1 dorka84 zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorka84 448 Napisano 7 Listopada 2021 1, 3 kłamstwo ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkina 3 627 Napisano 7 Listopada 2021 Rower Basen Lezenie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aliada 1 606 Napisano 7 Listopada 2021 (edytowany) 12 minut temu, Frau napisał: Ja, lubię: Róże. Tulipany. Frezje? Pamiętam, że lubisz frezje. ? 1.Mam 175 cm wzrostu. 2.Moje oczy są turkusowoniebieskie. 3.Lubię muzykę country. Edytowano 7 Listopada 2021 przez aliada 2 Fifka i Frau zareagowały na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aliada 1 606 Napisano 7 Listopada 2021 Przed chwilą, Arkina napisał: Rower Basen Lezenie Basen? 1 Arkina zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkina 3 627 Napisano 7 Listopada 2021 (edytowany) 2 to twoje oczy Edytowano 7 Listopada 2021 przez Arkina Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifka 1 915 Napisano 8 Listopada 2021 21 godzin temu, Frau napisał: Ja, lubię: Róże. Tulipany. Frezje? Frezje 1 Frau zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifka 1 915 Napisano 8 Listopada 2021 21 godzin temu, Arkina napisał: Rower Basen Leżenie @Arkina leżenie ? ?? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkina 3 627 Napisano 8 Listopada 2021 21 minut temu, Fifka napisał: @Arkina leżenie ? ?? ??? 1 Fifka zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 214 Napisano 8 Listopada 2021 @Fifka, gdzie 2 kłamstwa i jedna prawda o Tobie? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifka 1 915 Napisano 8 Listopada 2021 1. Lubię miód. 2. Nie lubię ciast. 3. Moje ulubione warzywo to czosnek. 1 Frau zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkina 3 627 Napisano 8 Listopada 2021 5 minut temu, Fifka napisał: 1. Lubię miód. 2. Nie lubię ciast. 3. Moje ulubione warzywo to czosnek. Jak cię znam to 3 ? 1 Frau zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 214 Napisano 8 Listopada 2021 11 minut temu, Fifka napisał: 1. Lubię miód. 2. Nie lubię ciast. 3. Moje ulubione warzywo to czosnek. Ja obstawiam, że lubisz miód. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifka 1 915 Napisano 8 Listopada 2021 Jak powinno się reagować na odpowiedzi ? Poprawne i niepoprawne? Poprawne like, niepoprawne przykro mi? Dziewczynki przykro mi ale ZONK! @Frau @Arkina Poprawna odp to: nie lubię ciast. 1 1 Frau i Arkina zareagowały na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 214 Napisano 8 Listopada 2021 2 minuty temu, Fifka napisał: Jak powinno się reagować na odpowiedzi ? Poprawne i niepoprawne? Poprawne like, niepoprawne przykro mi? Dziewczynki przykro mi ale ZONK! @Frau @Arkina Poprawna odp to: nie lubię ciast. Jak będziesz na imprezkach, zawiń w serwetkę i ślij wszystkie ciasta do mnie ? 1 Fifka zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifka 1 915 Napisano 8 Listopada 2021 1. Robię makramy. 2. Biegam rano. 3. Rysuję dzieciom kolorowanki. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 214 Napisano 8 Listopada 2021 (edytowany) 15 minut temu, Fifka napisał: 1. Robię makramy. 2. Biegam rano. 3. Rysuję dzieciom kolorowanki. Źle przeczytałam ? Biegasz rano- prawda. Edytowano 8 Listopada 2021 przez Frau Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maybe 4 856 Napisano 8 Listopada 2021 10 minut temu, Fifka napisał: 1. Robię makramy. 2. Biegam rano. 3. Rysuję dzieciom kolorowanki. Robisz makramy - prawda Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifka 1 915 Napisano 8 Listopada 2021 @Frau NIE! @Maybe NIE! 2 Maybe i Frau zareagowały na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frau 4 214 Napisano 8 Listopada 2021 2 minuty temu, Fifka napisał: @Frau NIE! @Maybe NIE! Już wiemy, że robisz kolorowanki ? 2 Fifka i Maybe zareagowały na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maybe 4 856 Napisano 8 Listopada 2021 2 minuty temu, Fifka napisał: @Frau NIE! @Maybe NIE! No niemożliwe że biegasz? W dodatku rano? Czyli zostają kolorowanki..... 1 Fifka zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifka 1 915 Napisano 8 Listopada 2021 Przed chwilą, Maybe napisał: No niemożliwe że biegasz? W dodatku rano? A miałam pisać dlaczego nikt nie powiedział ze biegam rano! Dzięki wielkie! hahaahahahhaaha ! ?? Poprawna odp. to kolorowanki ! ? 2 Frau i Maybe zareagowały na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maybe 4 856 Napisano 8 Listopada 2021 Teraz ja: 1.Jestem 2 krotna rozwódką 2. Byłam na pieszej pielgrzymce do Częstochowy 3. Uwielbiam lody 1 Fifka zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach