Skocz do zawartości


Przeszukaj forum

Pokazywanie wyników dla tagów 'pstrąg'.

  • Szukaj wg tagów

    Wpisz tagi, oddzielając przecinkami.
  • Szukaj wg autora

Typ zawartości


Forum

  • Dyskusje
    • Przywitaj się
    • Rozmowy w toku
    • Plotkarnia
  • Wydarzenia i Aktualności
    • Polityka
    • Z kraju i ze świata
    • Gospodarka
    • Wspomnień czar
  • Na luzie
    • Dowcipy
    • Stand-up i Kabarety
    • Memy i Śmieszne filmiki
    • Gry i zabawy
    • Pytania i odpowiedzi
  • Rozrywka
    • Film i kino
    • Telewizja
    • Muzyka
  • Zainteresowania
    • Hobby
    • Moda, uroda i zdrowie
    • Kulinaria
    • Zwierzęta
    • Edukacja i Praca
    • Turystyka
    • Sport
    • Motoryzacja
    • Psychologia, Socjologia, Nauka i filozofia
    • Strefa Tajemnic
  • Technologia
    • Komputery
    • Telefonia
    • Gry i Konsole
    • Pozostałe
  • Artystycznie
    • Nasza twórczość
    • Literatura
    • Kultura i sztuka
  • Trudne sprawy
    • Miłość i przyjaźń
    • Problem
    • Sprawy damsko - męskie
    • Religia
    • Samotni
    • Rodzina i dzieci
  • Mój region
    • Województwa
    • Zagranica i polonia
  • Inne
    • Dom i Ogród
    • Bazar
  • Sprawy Forum
    • Regulamin Forum Nastroik.pl
    • Ogłoszenia
    • Poradniki
    • Forumowicze Pomagają
    • Pytania, sugestie i problemy

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Rozpocznij

    Koniec


Ostatnia aktualizacja

  • Rozpocznij

    Koniec


Filtruj po ilości...

Znaleziono 1 wynik

  1. Pstrąg paprykowo - serowy z grilla. Składniki 4 pstrągi, patroszone 2 łyżki soku z cytryny Farsz 1 papryka czerwona 1 cebula 10 dag żółtego sera Bluedino, startego na tarce 2 łyżki majonezu 1 łyżka bazylii, posiekanej 3 łyżki zielonej pietruszki, posiekanej 1 łyżka papryki słodkiej sól pieprz Przygotowanie Ryby myjemy, osuszamy, nacieramy na zewnątrz i w środku: solą, sokiem z cytryny i pieprzem. Paprykę myjemy, usuwamy gniazda nasienne, kroimy w niezbyt dużą kostkę. Obraną cebulę drobno siekamy. Składniki farszu mieszamy, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Ryby napełniamy farszem, każdą spinamy wykałaczkami i zawijamy luźno w posmarowaną oliwą folię aluminiową. Folię dokładnie zawijamy, nakłuwamy widelcem. Pieczemy na rozgrzanym grillu przez ok. 20 minut. Pieczona ryba z aromatycznym, warzywnym farszem. Doskonale komponuje się z ziemniaczkami w mundurkach lub świeżą bagietką.

Chat Nastroik

Chat Nastroik

Proszę wpisać nazwę wyświetlaną

×
×
  • Utwórz nowe...