Publikujesz jako gość.
Jeśli masz konto, Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.
Uwaga: Twój wpis będzie wymagał zatwierdzenia moderatora, zanim będzie widoczny.
Hej ślypiasty. Już na wstępie torpedujesz konwersację. Przecież nie lubisz o gotowaniu i chorobach. A ja tu brzdąca piekę myśląc o wizytach u specjalistów na NFZ 😏 Zbiedniałam i zmarszczyłam się. Za to ty wyglądasz jakbyś w totka wygrał. Co prawda tylko czwórkę, ale na flaszkę zmieniającą postrzeganie świata wystarcza 😄
Oh jak ty nie rozumiesz subtelnego niuansu jakim jest wyrafinowany aromat, smak i samopoczucie po wypiciu, w szczególności na drugi dzień 😅a przecież jest jeszcze ekstra różnica taka jak produkcja a to z jęczmienia a to z żyta a nawet z kuuukurydzy 😁 ano i jeszcze cena ojj różnią się ceną 😁