pablo 80 Napisano 22 Lipca 2018 https://youtu.be/jYE1nODYHdU Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cooliberek 355 Napisano 22 Lipca 2018 Nie wiedziałam że można paprykę dodać do ogórków Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pablo 80 Napisano 22 Lipca 2018 Ja tez , podobno zalecana jest ostra do tych na zimę . Pozazdrosciłem , byłem na bazarach kupiłem wszystko i zrobiłem tak samo .Nawet w takim samym wiaderku , zobaczymy jakie wyjdą . Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cooliberek 355 Napisano 22 Lipca 2018 Dziekuję za link Ale mi narobiłeś smaku Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pablo 80 Napisano 22 Lipca 2018 A ten przepis dla ogórków na zimę , tylko skąd wziąć liście ?https://youtu.be/IlmIao4V7Qs Teraz, Cooliberek napisał: Dziekuję za link Ale mi narobiłeś smaku U mnie już stoją gotowe , przed chwilą zrobione Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cooliberek 355 Napisano 22 Lipca 2018 Smacznego Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ulanka Napisano 22 Lipca 2018 Gdzie jest niby ten przepis? Link to każdy głupi potrafi wkleić. Może by tak autor podał przepis, bo w tagu tak jest zawarte chyba dla zmyłki innych? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dionizy 1 813 Napisano 22 Lipca 2018 Aby zjeść pysznego ogórka małosolnego trzeba wstać i zejść na dól do aneksu kuchennego a tam stoją w wielkim słoju takie dwudniowe. Trzeba wsadzić łapkę do tegoż słoika i wcinać zachłannie aż sok będzie ciekł po brodzie, potem szyi i sirodkiemwysportowanej klaty pocieknie przez pępek do stringów Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pablo 80 Napisano 23 Lipca 2018 Karol Okrasa - Ogórki małosolne https://youtu.be/xCb8fBqBaLY 18 godzin temu, Dionizy napisał: Aby zjeść pysznego ogórka małosolnego trzeba wstać i zejść na dól do aneksu kuchennego a tam stoją w wielkim słoju takie dwudniowe. Trzeba wsadzić łapkę do tegoż słoika i wcinać zachłannie aż sok będzie ciekł po brodzie, potem szyi i sirodkiemwysportowanej klaty pocieknie przez pępek do stringów Jutro spróbujemy Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach