Skocz do zawartości
  • Niebo
  • Borówka
  • Szary
  • Porzeczka
  • Arbuz
  • Truskawka
  • Pomarańcz
  • Banan
  • Jabłko
  • Szmaragd
  • Czekolada
  • Węgiel


Zaloguj się, aby obserwować  
Misiek

Bagietki do zapiekanek w pizzerii? Czy to ma sens?

Polecane posty

Misiek

Witam, prowadzimy malutką knajpkę z pizzą i chcieliśmy dodać do oferty zapiekanki z naszym własnym pieczywem.
Czy piec do pizzy nadaje się do wypieku bagietek?
Jaki jest proces przygotowania ciasta do takiego pieczywa? Czy rzeczywiście tak jak piszą na niektórych stronach, że ciasto musi rosnąć po wyrobieniu dwie godziny, czy może jest jakiś szybszy sposób?
Czy ciasto do pizzy będzie się nadawało do takiego pieczywa, bo mi się wydaję, że praktycznie niczym się nie różni, tylko sam proces wyrobu jest trochę inny.
Bardzo proszę o pomoc w tym temacie, pozdrawiam.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach


Dołącz do rozmowy

Publikujesz jako gość. Jeśli masz konto, Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.
Uwaga: Twój wpis będzie wymagał zatwierdzenia moderatora, zanim będzie widoczny.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

Zaloguj się, aby obserwować  





Chat Nastroik

Chat Nastroik

Proszę wpisać nazwę wyświetlaną

×
×
  • Utwórz nowe...