Puszkin44 159 Napisano 22 Kwietnia 2023 Jednoczesnie piszę z @skosik i z @syn fubu . Co chwila mi przychodzą wiadomośći i nie mogę się zdecydować która ważniejsza . Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syn fubu 486 Napisano 22 Kwietnia 2023 Trójkąty można w miarę łatwo opanować, ale kwartet to wyższa szkoła jazdy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Puszkin44 159 Napisano 22 Kwietnia 2023 Tak wiem . Najgorsze są smyczkowe . Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Puszkin44 159 Napisano 22 Kwietnia 2023 Ide do sklepu . Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syn fubu 486 Napisano 22 Kwietnia 2023 Ja rzadko chodzę do sklepu, mam od tego służbę. 1 Puszkin44 zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jacenty 2 881 Napisano 22 Kwietnia 2023 Ja dzisiaj służbie dałem wychodne.Nie wiem jak sobie poradzę. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrakLoginu 7 398 Napisano 22 Kwietnia 2023 3 godziny temu, Puszkin44 napisał: Jednoczesnie piszę z @skosik i z @syn fubu . Co chwila mi przychodzą wiadomośći i nie mogę się zdecydować która ważniejsza . Pogratulować i zarazem zazdraszczam. Masz powodzenie i wcale mnie to nie dziwi Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach