- Niebo
- Borówka
- Szary
- Porzeczka
- Arbuz
- Truskawka
- Pomarańcz
- Banan
- Jabłko
- Szmaragd
- Czekolada
- Węgiel
- 
Statystyki forum- 
					Tematów9 634
- 
					Postów257 953

- 

- 
	Nowe Posty- 
						  Przez Saturacja pomaga · Napisano Tego sie obawialem ty jednak jestes prosty jak sprezyna do przepychania kanalizacji Zero refleksji Pomimo juz mocno zaawansowanego wieku Coz Baw sie dobrze
- 
						Przez techwolf · Napisano Chodzi mi w sumie o ciuchy dla faceta. Takie klasyczne jak sprzed iluś lat, Wrangler, Lee... Big star? W sklepach coraz więcej jest jakichś dziwnych spodni, jak nie ciasnych to szerokich...... :D Ostatnio musiałem szukać po sklepach militarnych.
- 
						Przez wirewolf_87 · Napisano Chodzi mi o takie normalne. Takie klasyczne jak sprzed iluś lat, Wrangler, Lee... Big star? W sklepach coraz więcej jest jakichś dziwnych spodni, jak nie ciasnych to szerokich...... :D
- 
						  Przez KapitanJackSparrow · Napisano Zgłosiłem tam spam ,😄 również dziękuję moderacji 👍za szybkie uporządkowanie tematu ze złośliwosci.
- 

- 

- 

- 
						  Przez Nomada · Napisano Dziękuję. Dziczyzna to najzdrowsze mięso. Zostawię coś ważnego w moim temacie. Wywiad długi ale jak redaktor pod koniec materiału stwierdził, powiem i ja. Wiedza jest nam potrzebna do tego by cieszyć się zdrowiem.
- 

- 

- 

- 

- 

- 

- 
						  Przez zielona_mara · Napisano O proszę : ) jest tego sporo w tym temacie i z Moniką możecie się wymienić spostrzeżeniami... A tak na marginesie skoro każdy jest jakimś typem to ciekawe kogo miał na myśli, na kim się wzorował opisując normalnego mężczyznę : )
- 
						  Przez Marek · Napisano Chyba tak, ale muszę zgłębić bardziej temat.
- 

- 
						  Przez zielona_mara · Napisano Jesteś infj? czy masz na myśli normalnego mężczyznę?
- 

- 

- 

- 

- 
						  Przez zielona_mara · Napisano Oglądam właśnie nowy nie nowy serial https://www.filmweb.pl/serial/Freud-2020-840162 Fikcja ale dobrze się ogląda.
- 
						  Przez zielona_mara · Napisano Yhym Tu warto zwrócić uwagę na funkcje kognitywne te już są konkretniejsze niż ogólny opis. : )
- 
						Przez MagdaKa · Napisano Na mnie niestety nic nie działa i koniec końców muszę brać antybiotyk Tydzień temu tak mnie rozłożyło, że nie mogłam w stać z łóżka, więc postanowiłam zamówić sobie e-receptę online na <reklama> trochę się obawiałam, ale polecam jeśli macie problem z dostaniem się do przychodni. Po niespełna godzinie skontaktował się ze mną lekarz i wystawił dokument.

- 

- 
	Najnowsze Tematy- 

- 

- 

- 

- 
						3Przez Klaud 
 Rozpoczęty
- 

- 

-