Viktoria Napisano 9 Lutego 2019 Jak wspominacie swoje? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Głodny 141 Napisano 9 Lutego 2019 Nie tak bardzo bardzo bardzo dawno licząc kalendarzowo to było. Było niedużo sił i środków, za to była ogromna blizna po sprzączce od pasa, którą se Kordian trafił w moją nerkę. No i zbawienny kefir na drugi dzień, który jest lekiem na całe zuoooooo Było byle jak. Byle było. Tak teraz na to patrzę skoro prosisz o refleksję. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jacenty 2 806 Napisano 9 Lutego 2019 Fajnie było tylko nad ranem o 04.40 gdy na centrum Wielunia,położonego o 15 kilometrów od ówczesnej granicy z Niemcami spadły pierwsze bomby. Dopiero 5 minut później, o 04.45, pancernik Schleswig-Holstein zaatakował Westerplatte. I zabawa się popsuła ...;-) 1 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vertlain 360 Napisano 9 Lutego 2019 Maj 1999? Myślę że grałem w Planescape: Torment albo Age of Empires II Pamiętam że sobie kupiłem dużą colę i trochę przekąsek. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz 397 Napisano 10 Lutego 2019 1998. Nie pamiętam nic. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rutlawski 175 Napisano 10 Lutego 2019 Zupełnie nic się nie działo. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dionizy 1 807 Napisano 10 Lutego 2019 11 godzin temu, Tomasz napisał: 1998. Nie pamiętam nic. Jesteś w wieku mojej najstarszej córki A moja osiemnastka? Mama upiekła tradycyjnie torta rodzeństwo go wyżarło i po imprezie. 1 2 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Layne 1 035 Napisano 10 Lutego 2019 24 minuty temu, Dionizy napisał: Mama upiekła tradycyjnie torta rodzeństwo go wyżarło i po imprezie. A flacha pewnie pod stołem... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dionizy 1 807 Napisano 10 Lutego 2019 12 minut temu, LayneStaley napisał: A flacha pewnie pod stołem... Nie było flachy. Tak zwyczajnie jak nie ma wielu innych rzeczy. 1 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Layne 1 035 Napisano 10 Lutego 2019 2 minuty temu, Dionizy napisał: Nie było flachy. Kulturka ;] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viktoria Napisano 10 Lutego 2019 40 minut temu, Dionizy napisał: Jesteś w wieku mojej najstarszej córki A moja osiemnastka? Mama upiekła tradycyjnie torta rodzeństwo go wyżarło i po imprezie. Jak to rodzeństwo wyżarło?? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dionizy 1 807 Napisano 10 Lutego 2019 12 minut temu, Viktoria napisał: Jak to rodzeństwo wyżarło?? Jak to jak? ? Czaili sie. aż zgasną świeczki i zanim podano kawusie to na paterze zostały resztki owoców z kompotu ze spiżarni i kilka świeczek. Nie liczyłem chyba czy wszystkie. Wiktorio. Inne czasy, inni ludzie, inna zamożność i priorytety ale i tak bardzo dobrze wspominam swój dom rodzinny i rodzeństwo. Niestety już nie kompletne. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
endriu 83 Napisano 11 Lutego 2019 Zorganizowałem taką małą domówkę tylko dla bliskich znajomych, było całkiem fajnie – świetni ludzie, dobre jedzenie, alkoholu w sam raz, nawet zdarzyła się mała drama, gdy do przyjaciółki przyszedł jej chłopak i urządzili sobie pijacką sprzeczkę (bo co to za impreza bez dramy?). Rodzice też stanęli (jak zwykle) na wysokości zadania – ulotnili się przed zabawą, a wrócili pod koniec, tata wyciągnął jakąś lepszą flaszkę i oficjalnie napił się z (wtedy już w większości pełnoletnimi) imprezowiczami. To był 2005 rok. Tylko za bardzo się wtedy przejmowałem. W sumie tak mi już po trochu zostało. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wania 173 Napisano 12 Lutego 2019 (edytowany) Wypiłem kilka browarów przed kompem i poszedłem spać. Chyba że wódkę miałem, ale raczej browary. Edytowano 12 Lutego 2019 przez Wania Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach