BrakLoginu 7 422 Napisano 4 Sierpnia 2019 Parę dni temu nasza forumowa Czarownica tfuuu Czarodziejka miała urodziny. Spóźnienie było spowodowane tym, że się robił... Wszystko, co piękne i wymarzone, niech w Twym życiu będzie spełnione. Niech życie słodko płynie, a wszystko, co złe, niech szybko minie. Dużo zdrowia i miłości, moc uśmiechu i słodkości Dorzucę jeszcze jedno życzenie żebyś w końcu naumiała się SZarować tak, aby tych zniknięć było przynajmniej tyle samo co pojawień, bo wydaje mi się, że jednak częściej znikasz nasza Dziejko Czarów Powyżej prezent i zarazem moje alibi spóźnionych życzeń Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aliada 1 607 Napisano 4 Sierpnia 2019 Dołączam się do życzeń, wszystkiego najlepszego! ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrakLoginu 7 422 Napisano 4 Sierpnia 2019 Zapomniałem dodać, że chodzi o @example123, bo nie każdy może kojarzyć czarownicę, zwłaszcza nowi użytkownicy Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jacenty 2 915 Napisano 4 Sierpnia 2019 Dobrze że @BrakLoginu powiedział,że to chodzi o @example123. Ona za kołnierz nie wylewa jak wszyscy wiedzą doskonale to prócz wszystkie naj.! oczywiście dla niej jej ulubiony trunek. Niech sobie golnie na zdrowie(duszkiem). 1 BrakLoginu zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
example123 377 Napisano 4 Sierpnia 2019 59 minut temu, BrakLoginu napisał: Parę dni temu nasza forumowa Czarownica tfuuu Czarodziejka miała urodziny. Spóźnienie było spowodowane tym, że się robił... Wszystko, co piękne i wymarzone, niech w Twym życiu będzie spełnione. Niech życie słodko płynie, a wszystko, co złe, niech szybko minie. Dużo zdrowia i miłości, moc uśmiechu i słodkości Dorzucę jeszcze jedno życzenie żebyś w końcu naumiała się SZarować tak, aby tych zniknięć było przynajmniej tyle samo co pojawień, bo wydaje mi się, że jednak częściej znikasz nasza Dziejko Czarów Powyżej prezent i zarazem moje alibi spóźnionych życzeń Dziękuję Mniammm mniam 44 minuty temu, aliada napisał: Dołączam się do życzeń, wszystkiego najlepszego! ? Dziękuję bardzo 18 minut temu, Jacekz napisał: Dobrze że @BrakLoginu powiedział,że to chodzi o @example123. Ona za kołnierz nie wylewa jak wszyscy wiedzą doskonale to prócz wszystkie naj.! oczywiście dla niej jej ulubiony trunek. Niech sobie golnie na zdrowie(duszkiem). Dziękuję Duszkiem? cholibka postaram się hehe 1 godzinę temu, BrakLoginu napisał: nasza forumowa Czarownica .. Od dzisiaj możecie mi mówić Czarownica <dyg> 1 BrakLoginu zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sisi 251 Napisano 4 Sierpnia 2019 Wszystkiego najlepszego Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Layne 1 035 Napisano 4 Sierpnia 2019 Najlepszego Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mptiness 779 Napisano 4 Sierpnia 2019 Wszystkiego najlepszego @example123 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RAW 788 Napisano 4 Sierpnia 2019 Trochę spóźnione ? ? ? No i synuś nie popiera alkoholu to daję to 1 BrakLoginu zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrakLoginu 7 422 Napisano 5 Sierpnia 2019 4 godziny temu, RAW napisał: No i synuś nie popiera alkoholu to daję to Solenizantka pewnie od nadmiaru otrzymanego alko padła Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżulia 499 Napisano 5 Sierpnia 2019 Trochę spóźnione życzenia, ale podobno w oktawie wszystko się liczy. Życzę wiele zdrowia, zadowolenia z życia osobistego/rodzinnego i zawodowego oraz niech się spełnia wszystko co sobie życzysz Droga Jubilatko...Czarodziejko. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
example123 377 Napisano 5 Sierpnia 2019 Dnia 4.08.2019 o 18:39, Sisi napisał: Wszystkiego najlepszego Dziękuję:) Dnia 4.08.2019 o 19:02, Layne napisał: Najlepszego Sęk Ju 21 godzin temu, RAW napisał: Trochę spóźnione ? ? ? No i synuś nie popiera alkoholu to daję to Osz Ty synuś przebiłeś ten bimberek hahaha, Dziękuję 8 godzin temu, Dżiulia napisał: Trochę spóźnione życzenia, ale podobno w oktawie wszystko się liczy. Życzę wiele zdrowia, zadowolenia z życia osobistego/rodzinnego i zawodowego oraz niech się spełnia wszystko co sobie życzysz Droga Jubilatko...Czarodziejko. Dziękuję Kochanieńka na pewno się spełnią ???????????? 17 godzin temu, BrakLoginu napisał: Solenizantka pewnie od nadmiaru otrzymanego alko padła Musiałam mietłę przewietrzyć ino 2 RAW i Sisi zareagowały na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
la primavera Napisano 6 Sierpnia 2019 Wszystkiego najlepszego! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maybe 4 870 Napisano 7 Sierpnia 2019 Nie znam Czarodziejki, ale może to dobra sposobność na poznanie się ? Zatem dołączam się do życzeń i życzę spełnienia tego, co jeszcze niespełnione ????? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SNOWDOG 23 Napisano 7 Sierpnia 2019 Cóż, to ja powiem tyle, że życzę ci, abyś z tymi wszystkimi co ci yczenia skłądali alkoholem, miała okazję się tej wódki napić. ; ) 1 BrakLoginu zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrakLoginu 7 422 Napisano 7 Sierpnia 2019 1 godzinę temu, SNOWDOG napisał: Cóż, to ja powiem tyle, że życzę ci, abyś z tymi wszystkimi co ci yczenia skłądali alkoholem, miała okazję się tej wódki napić. ; ) Jest to do zrobienia. @example123 widzisz, nie masz wyjścia. Zamawiaj już wątrobę na allegro lub ebay`u 1 example123 zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
example123 377 Napisano 12 Sierpnia 2019 Dnia 7.08.2019 o 12:12, SNOWDOG napisał: Cóż, to ja powiem tyle, że życzę ci, abyś z tymi wszystkimi co ci yczenia skłądali alkoholem, miała okazję się tej wódki napić. ; ) Dziękuję,udało mi się z jedną osobą tylko ale się udało hura Dnia 6.08.2019 o 10:22, la primavera napisał: Wszystkiego najlepszego! Dziękuję Primciu Dnia 7.08.2019 o 04:14, Maybe napisał: Nie znam Czarodziejki, ale może to dobra sposobność na poznanie się ? Zatem dołączam się do życzeń i życzę spełnienia tego, co jeszcze niespełnione ????? @Maybe zawsze warto poznawać nowe osoby Dziękuję bardzooo ??? 1 1 Maybe i BrakLoginu zareagowały na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SNOWDOG 23 Napisano 12 Sierpnia 2019 3 godziny temu, example123 napisał: Dnia 7.08.2019 o 12:12, SNOWDOG napisał: Cóż, to ja powiem tyle, że życzę ci, abyś z tymi wszystkimi co ci yczenia skłądali alkoholem, miała okazję się tej wódki napić. ; ) Dziękuję,udało mi się z jedną osobą tylko ale się udało hura Może wiec pora na następnych? 1 example123 zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach